δεκάδες-προσλήψεις-στον-όμιλο-sani-ikos-987127
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ | 02.02.2022 | 11:23

Δεκάδες προσλήψεις στον Όμιλο Sani/Ikos

Νέες θέσεις έργασίας άνοιξε για το 2022 ο Όμιλος Sani/Ikos.

Ο Όμιλος Sani/Ikos είναι ένας καινοτόμος, δυναμικά αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός Όμιλος. Μέσω των εμπορικών σημάτων του, Sani Resort & Ikos Resorts, o Όμιλος λειτουργεί και συνεχώς αναπτύσσει 10 μοναδικά, ιδιόκτητα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Ελλάδα (Χαλκιδική, Κέρκυρα, Κως) και την Ισπανία (Μαρμπέλα/Εστεπόνα), τα οποία συγκαταλέγονται στα κορυφαία resorts πολυτελείας παγκοσμίως.

“Είσαι ο Μελλοντικός μας Ηγέτης; Πιστεύεις ότι έχεις προοπτικές; Αναζητάς κάτι παραπάνω από «μία ακόμα δουλειά», αλλά να ανήκεις σε μία μεγάλη οικογένεια με σκοπό;

Στον Όμιλο Sani/Ikos παίρνουμε την έννοια της Φιλοξενίας πολύ σοβαρά και μέσα από την τροχιά ανάπτυξης στην οποία βρισκόμαστε, έχουμε διαπιστώσει ότι οι Άνθρωποι μας αποτελούσαν και αποτελούν, τη δύναμη που οδηγεί την εξέλιξη μας.

Καθώς μεγαλώνουμε και επανασχεδιάζουμε το μέλλον, με νέα ανοίγματα ξενοδοχείων σχεδόν ετησίως, ο σκοπός μας παραμένει ίδιος, να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας Μαγικές στιγμές, ως τα Κορυφαία Παγκοσμίως Family & Beach ResortTM.”

Ο Όμιλος διοργανώνει recruitments days σε Έδεσσα, Βέροια Κοζάνη, Κατερίνη και Κιλκίς αρχές Φεβρουάριου.