ΔΕΗ: Προσλήψεις στο Συγκρότημα Αλιάκμονα

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 2 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Συγκροτήματος Αλιάκμονα/ΥΗΣ ΑΓΡΑ, που εδρεύει στο Νομό Πέλλας.

ΔΕ Μηχανοτεχνίτες ΑΗΣ–ΥΗΣ & Αεροστροβίλων

Ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2017 για το Συγκρότημα Αλιάκμονα – ΥΗΣ Άγρα

Έντυπο αίτησης

Παράρτημα

Υποβολή αιτήσεων: Από Τρίτη 02/05/2017 έως και Πέμπτη 11/05/2017.

Επιπλέον, ανακοινώνει την πρόσληψη δύο (2) έκτακτων ημερομίσθιων εργατών για απασχόληση που δεν θα υπερβαίνει τα 60 ημερομίσθια που θα πραγματοποιηθούν οποτεδήποτε εντός τετραμήνου, για κάλυψη εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών του ΥΗΣ ΣΦΗΚΙΑΣ, σύμφωνα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν υποψηφιότητα συμπληρώνοντας την Αίτηση- Υπεύθυνη Δήλωση στην υπηρεσιακή Μονάδα του ΥΗΣ Σφηκιάς (Γραμματεία – τηλέφωνο 23310 44040) από 28/04/2017 και για πέντε εργάσιμες ημέρες μέχρι 05/05/2017 Κατά τη διαδικασία της επιλογής και πέραν της καταλληλότητας του κάθε υποψήφιου για τις ανάγκες του ΥΗΣ Σ-Α, θα λαμβάνεται υπόψη ενδεικτικά και ΟΧΙ περιοριστικά, κριτήρια όπως:

– Εντοπιότητα

– Ανεργία και Χρονικό διάστημα αυτής

– Στοιχεία Οικογενειακής Κατάστασης

– Προηγούμενη Εμπειρία στη ΔΕΗ εντός 3 χρόνων

Η επιλογή θα γίνει από επιτροπή της Επιχείρησης. Εφιστούμε την προσοχή στους συμμετέχοντες ότι οι προσλήψεις αφορούν ανειδίκευτους εργάτες και όχι άλλη ειδικότητα. Η επαναπρόσληψη των ατόμων αποκλείεται πριν παρέλθουν 12 μήνες από τη λήξη προηγούμενης απασχόλησης

Τέλος ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου ημερομίσθιου ανειδίκευτου προσωπικού ΕΝΟΣ (1) εργάτη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για απασχόληση που δεν θα υπερβαίνει τα εξήντα (60) ημερομίσθια, και που θα πραγματοποιηθούν οποτεδήποτε εντός τετραμήνου, για κάλυψη εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών, στο Συγκ. Αλιάκμονα, σύμφωνα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας.

Κατά τη διαδικασία της επιλογής των υποψηφίων και εφόσον οι αιτήσεις είναι περισσότερες από τις προς κάλυψη ανάγκες, και πέραν της καταλληλότητας του κάθε υποψηφίου θα λαμβάνονται υπόψη , ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, κριτήρια όπως:

– Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα.

– Εντοπιότητα.

– Ανεργία και χρονικό διάστημα ανεργίας του αιτούντος, (βεβαίωση από ΟΑΕΔ).

– Στοιχεία κοινωνικής κατάστασης.

– Στοιχεία οικογενειακής κατάστασης (πιστοποιητικό από Δήμο)

– Προηγούμενη εμπειρία στη ΔΕΗ εντός της τελευταίας τριετίας.

– Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να λάβουν υπ’ όψη τις δύσκολες χειρονακτικές εργασίες στις θέσεις απασχόλησής τους. Επαναπρόσληψη των ατόμων που έχουν απασχοληθεί στο παρελθόν με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια) απαγορεύεται πριν παρέλθουν δώδεκα (12) μήνες από τη λήξη της προηγούμενης απασχόλησής τους στη ΔΕΗ Α.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα συμπληρώνοντας την Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση στα γραφεία της ΔΕΗ Α.Ε. του ΥΗΣ Πολυφύτου , Τηλ. 2464032249 και 2464031402, (αρμόδια: Αντωνοπούλου Ελένη) εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Σταθμού , των Δημοτικών καταστημάτων και των αντίστοιχων ΚΕΠ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΔΕΗ, ΑΓΡΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!