ΔΕΗ: Προσλήψεις σε ΥΗΣ Λάδωνα και ΑΣΠ Σύρου

Ο ΥΗΣ Λάδωνα ενδιαφέρεται για την πρόσληψη ενός (1) έκτακτου ημερομίσθιου ανειδίκευτου εργάτη/τριας, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του κλιμακίου.

Καταγραφή

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν την παραπάνω θέση να υποβάλουν μέχρι 25-9-2017 στη Γραμματεία του ΥΗΣ Λάδωνα, την έντυπη Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση, υποβάλλοντας συνημμένα τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα δηλωθέντα στην αίτηση στοιχεία τους.

Η συνημμένη ειδική έντυπη Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση διανέμεται από τη Γραμματεία του ΥΗΣ Λάδωνα. Σημειώνεται ότι ο/η προσληφθής θα απασχοληθεί κυρίως στην καθαριότητα και την υγιεινή των χώρων του Σταθμού.

Ο ΑΣΠ Σύρου ενδιαφέρεται για την πρόσληψη έκτακτου ημερομίσθιου ανειδίκευτου προσωπικού (εργάτη) με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών. Συγκεκριμένα θα προσληφθεί ένα (1) άτομο στον ΑΣΠ Σύρου της ΔΠΑΝ.

Καταγραφή

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν την παραπάνω θέση να υποβάλουν μέχρι 29/09/2017 και ώρα 13:00 στη Γραμματεία του ΑΣΠ Σύρου, Περιοχή Mάννα, την ειδική έντυπη Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση η οποία διανέμεται από τη Γραμματεία της Μονάδος υποβάλλοντας συνημμένα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα δηλωθέντα στην αίτηση στοιχεία τους.

Η ειδική έντυπη Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση, διανέμεται από τη Γραμματεία του ΑΣΠ στην ανωτέρω Διεύθυνση.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΔΕΗ, ΣΥΡΟΣ, ΕΡΓΑΤΕΣ, ΛΑΔΩΝΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!