Δ. Αχαρνών: 220 θέσεις εργασίας από τη νέα Κοινωφελή - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
4
Δεκέμβριος
Back

Δ. Αχαρνών: 220 θέσεις εργασίας από τη νέα Κοινωφελή

Την ενίσχυση των υπηρεσιών του με διακόσιους είκοσι (220) εργαζόμενους όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων, ζητά ο Δήμος Αχαρνών από τον ΟΑΕΔ, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας.

Ειδικότερα, μετά από λεπτομερή καταγραφή των υπηρεσιακών αναγκών και δεδομένης της ανάγκης απασχόλησης προσωπικού σε νευραλγικούς τομείς, ο δήμαρχος Σπύρος Βρεττός σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο προγραμματισμού Χρύσανθο Κόνταρη, εκπόνησαν ένα πλάνο για την ενδυνάμωση του δήμου με προσωπικό. Μεταξύ των θέσεων που ζητούνται είναι από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης (Υποχρεωτικής, Δευτεροβάθμιας, Τεχνικής και Πανεπιστημιακής), ενώ υπάρχουν δεκάδες διαφορετικές ειδικότητες, ανάλογα με τις προτάσεις των διευθύνσεων.

Σημειώνεται, ότι ο δήμος Αχαρνών προσβλέπει στην ενίσχυση των  τμημάτων που δεν διαθέτουν ικανό αριθμό στελεχών και προσωπικού, με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους κατοίκους, τη συντήρηση και αναβάθμιση μικρών υποδομών, την αναβάθμιση της λειτουργίας των Υπηρεσιών κ.α.

Η δράση στοχεύει στην προώθηση της απασχόλησης των ανέργων, ενώ υπάρχει ιδιαίτερη πρόβλεψη για ευπαθείς ομάδες. Ωφελούμενοι αναμένεται να είναι άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ ενώ μοριοδότηση θα υπάρχει για ειδικές κατηγορίες, όπως μονογονεϊκές οικογένειες, μακροχρόνια άνεργοι, δικαιούχοι ΚΕΑ κ.α. Η υποβολή των αιτήσεων αναμένεται να ξεκινήσει εντός του Νοεμβρίου.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!