ΑΣΕΠ -«Βοήθεια στο Σπίτι»: Πόσες οι αιτήσεις για ΠΕ, ΤΕ & ΔΕ -Μπαίνει 1 στους 22

Υποχρεωτικός εμβολιασμός για 14 κατηγορίες εργαζομένων – Έρχονται & απολύσεις (έγγραφο)

Για την προκήρυξη 4Κ/2020 στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», το ΑΣΕΠ επιβεβαιώνει την aftodioikisi.gr, καθώς σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση, κατατέθηκαν 38.428 αιτήσεις στις Κατηγορίες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αυτός είναι ο πραγματικός (τελικός, μιας και η προθεσμία, μετά τη δεύτερη παράταση, έληξε την Τρίτη 23 Ιουνίου στις 14:00) αριθμός, καθώς οι πληροφορίες που «έφταναν» το ύψος των αιτήσεων στις 44.000, αφορούσε και αιτήσεις που είχαν γίνει μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 23/6 στην κατηγορία ΥΕ.

Συγκεκριμένα, κατατέθηκαν 11.202 αιτήσεις για την κάλυψη 368 θέσεων κατηγορίας Π.Ε. , 9.459 αιτήσεις για την κάλυψη 730 θέσεων κατηγορίας Τ.Ε.  και 17.767 αιτήσεις για την κάλυψη 634 θέσεων κατηγορίας Δ.Ε.

Με τα νέα δεδομένα, για την πλήρωση 1.732 μόνιμων θέσεων στις παραπάνω κατηγορίες, οι πιθανότητες επιτυχίας διαμορφώνονται περίπου στο 1:22. Δηλαδή 1 θέση διεκδικείται από 22 υποψηφίους.

Όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, oι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr – Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες)  ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Σημειώνεται ότι για την Κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.), οι θέσεις είναι χίλιες εκατόν εβδομήντα επτά (1.177). Η προθεσμία  λήγει στις 3 Ιουλίου 2020 και ώρα 14:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εργαζόμενοι «Βοήθεια στο Σπίτι» για αιτήσεις ΑΣΕΠ: Προσοχή στα λάθη! 

ΑΣΕΠ –«Βοήθεια στο Σπίτι»: Τι απαντάει για την ειδική εμπειρία

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΠΕ, ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΔΕ, ΤΕ, 4Κ/2020


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]