ασεπ-στο-εθνικό-τυπογραφείο-προκήρυξ-913252
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ | 12.11.2021 | 14:45

ΑΣΕΠ: Στο Εθνικό Τυπογραφείο προκήρυξη για 15 μόνιμες προσλήψεις

Το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 7Ε/2021 Προκήρυξη, σύμφωνα με το άρθρο 31 του ν.4765/2021 (Α΄6), όπως ισχύει, που αφορά στην πλήρωση συνολικά 15 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στη Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής (ΓΛΚ) και στη Γενική Γραμματεία Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας (Υπουργείο Οικονομικών) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Δείτε αναλυτικά τις θέσεις:

Για όλες τις ανωτέρω θέσεις με κωδ. 10001 έως 10005 : όταν ο διδακτορικός ή μεταπτυχιακός τίτλος που αποδεικνύει την επιστημονική εξειδίκευση για τις προκηρυσσόμενες θέσεις χορηγείται και σε κατόχους διαφόρων βασικών πτυχίων γίνονται δεκτά και τα πτυχία αυτά ως τυπικό προσόν. Στην περίπτωση αυτή που ο υποψήφιος συμμετέχει με οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ και διδακτορικό ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών που αποδεικνύει την αντίστοιχη κατά περίπτωση επιστημονική εξειδίκευση για τις ανωτέρω θέσεις, πρέπει να δηλώσει τον κωδικό τίτλου 106 στο κατάλληλο πεδίο της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής.

Οι υποψήφιοι για να αποδείξουν τη ζητούμενη κατά περίπτωση διετή ή τετραετή εμπειρία πρέπει να συμπληρώσουν, στην ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (ηλεκτρονική) τα

πεδία τα σχετικά με την εμπειρία σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄ και να υποβάλουν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά.