ΑΣΕΠ: Σήμερα η παράταση για την 7Κ -Τι θα γίνει με 5Κ & 6Κ

Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, πρόκειται να ανακοινωθεί η, προαναγγελθείσα από το ΑΣΕΠ, παράταση για την περίφημη Προκήρυξη 7Κ/2016 (ΦΕΚ 14/30-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων εξακοσίων εξήντα έξι (1.666) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων λήγει αύριο Τρίτη 31.1.2017 και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η παράταση που θα δοθεί θα υπερβαίνει, πιθανότατα, την τρέχουσα εβδομάδα και θα φτάνει τις αρχές της επόμενης.

Υπενθυμίζεται ότι την μεθεπόμενη Τρίτη 10 Φεβρουαρίου ξεκινάει η προθεσμία για την η 1Κ/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 1/23-01-2017, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων τεσσάρων (404) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας), για την οποία, επίσης, αναμένεται μεγάλος όγκος αιτήσεων.

Τι θα γίνει με τις 5Κ και 6Κ

Σκέψεις για νέα παράταση υπάρχουν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις σχετικά με την (για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας ογδόντα (80) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης Α.Ε. -Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.) και την 6Κ Προκήρυξη (για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας ενενήντα τριών (93) θέσεων τακτικού προσωπικού κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) του Υπουργείου Υγείας), η προθεσμία για τις οποίες λήγει την 1η Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και την 3η Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Παρασκευή, αντίστοιχα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, καθώς αφενός οι θέσεις (άρα και η ζήτηση) για τις δύο αυτές Προκηρύξεις είναι μικρότερη και αφετέρου έχει δοθεί ήδη παράταση, αυτό θα γίνει μόνο αν συνεχιστούν τα προβλήματα στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ με αποτέλεσμα να υπάρχουν ενδιαφερόμενοι που δεν θα καταφέρουν να ολοκηρώσουν τις ηλεκτρονικές αιτήσεις τους. Σε διαφορετική περίπτωση, οι προθεσμίες θα εκπνεύσουν τις ημέρες που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΣΗΜΕΡΑ, 7Κ, 5Κ, 6Κ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!