ΑΣΕΠ σε aftodioikisi.gr: Το μεσημέρι του Σαββάτου τα αποτελέσματα για ΥΕ, ΔΕ

Όπως διαβεβαίωσαν πηγές του ΑΣΕΠ την aftodioikisi.gr, το μεσημέρι της Σαββάτου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα ΔΕ και ΥΕ της προκήρυξης 3Κ/2018.

Πιο συγκεκριμένα, όπως πληροφορείται η aftodioikisi.gr, απομένουν μόνο κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες στη διαδικασία και όταν ολοκληρωθούν θα αναρτηθούν αρχικά τα αποτελέσματα της ΥΕ και έπειτα της ΔΕ.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 18.47 της Παρασκευής και για μερικές ώρες πραγματοποιούνταν εργασίες συντήρησης και ενίσχυσης της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ, προκειμένου να αντέξει στο φόρτο των επισκέψεων όταν ανακοινωθούν οι προσωρινοί πίνακες.

Παράλληλα, όπως διαβεβαίωσε ο κ. Σκουρλέτης και αποκάλυψε η aftodioikisi.gr πριν μερικές ώρες υπήρξε επικοινωνία του με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ ο οποίος τον διαβεβαιώσε ότι «σήμερα ή το αργότερο αύριο θα ανακοινωθούν σε χρόνο ρεκόρ τα αποτελέσματα και για τους ΥΕ και ΔΕ».

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, ΑΣΕΠ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, AFTODIOIKISI.GR, ΔΕ, ΥΕ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!