ασεπ-προ-των-πυλών-η-προκήρυξη-με-τις-1-477-795387
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ | 26.11.2021 | 10:57

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών η προκήρυξη με τις 1.477 μόνιμες θέσεις σε ΟΤΑ

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου αναμένεται να εκδοθεί, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η μεγάλη προκήρυξη για τους ΟΤΑ. Πρόκειται για 1.477 μόνιμες θέσεις σε δήμους και Περιφέρειες σε όλες της κατηγορίες: ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ, που αποκάλυψε η aftodioikisi.gr 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Βορίδης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ζήτημα της στελέχωσης των υπηρεσιών των Περιφερειών μέσω της πλήρους εφαρμογής, για πρώτη φορά, του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων. Μάλιστα ο κ. Βορίδης ανέλαβε τη δέσμευση οι προκηρύξεις για την κάλυψη των αναγκαίων θέσεων να έχουν εκδοθεί έως τις αρχές Δεκεμβρίου και τα προσωρινά αποτελέσματα έως τις αρχές Απριλίου, οπότε και θα καταστεί δυνατή η στελέχωση των Περιφερειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, τόσο οι δήμοι, όσο και οι Περιφέρειες θα μπορούν να προχωρήσουν σε προσλήψεις από τους προσωρινούς πίνακες των 1.477 επιτυχόντων της συγκεκριμένης προκήρυξης που θα εκδώσει το ΑΣΕΠ προκειμένου να καλύψουν άμεσα τα μεγάλα κενά που έχουν σε μόνιμους υπαλλήλους.