ΑΣΕΠ: Επί θύραις η προκηρύξη για 295 θέσεις στο Μετρό

Με προκήρυξη που αναμένεται να δημοσιευτεί μέσα στις επόμενες μέρες θα προσληφθούν 295 υπάλληλοι στο Μετρό με νέο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Η Ανεξάρτητη Αρχή έχει ήδη ετοιμάσει την προκήρυξη και απομένουν μόνο οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη δημοσίευσή της. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα είναι συνολικής διάρκειας 20 ημερών.

Οι ειδικότητες που αναμένεται να ζητηθούν είναι οι εξής:

  • Ηλεκτροδηγοί
  • Εκδότες εισιτηρίων
  •  Ελεγκτές
  • Σταθμάρχες

Ειδική μοριοδότηση θα λάβουν όσοι έχουν προϋπηρεσία και εκπαίδευση σε συγκοινωνιακό φορέα. Με την παραπάνω ειδική μοριοδότηση θα προκριθούν οι επαναπροσλήψεις των 280 απολυμένων συμβασιούχων της ΣΤΑΣΥ. Οι συμβασιούχοι αυτοί είχαν απολυθεί από το Μετρό ύστερα από το πόρισμα του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή, για προσλήψεις κατά την προεκλογική περίοδο του 2009, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα η εταιρεία να εμφανίσει για πρώτη φορά έλλειμμα άνω των 22 εκατομμυρίων ευρώ.

 

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΜΕΤΡΟ, ΣΤΑΣΥ ΑΕ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!