ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 1Ε/2020 - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
29
Μάρτιος
Back
ΑΣΕΠ: Ποιοι νέοι έρχονται, ποιοι παραμένουν (ονόματα)

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 1Ε/2020

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1E/2020 (ΦΕΚ14/12-5-2020, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, οκτώ (8) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (Α.Δ.Α.Ε.), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής:

  • Έξι (6) θέσεις στο γνωστικό αντικείμενο “Ασφάλεια Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων, Συστημάτων και Υπηρεσιών’’  [κωδικός θέσης: 10005].
  • Δύο (2) θέσεις  στο  γνωστικό  αντικείμενο “Ασφάλεια Ταχυδρομικών Υπηρεσιών’’ [κωδικός θέσης: 10006].

Στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, αναπληρωματικών, κατάταξης, κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων), κληθέντων σε συνέντευξη και μη επιλεγέντων (αποκλειομένων), καθώς και οι πίνακες αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι πίνακες κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων), κληθέντων σε συνέντευξη και μη επιλεγέντων (αποκλειομένων) και αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Λόγω του ότι συμπίπτει η προθεσμία υποβολής των ενστάσεων με το χρόνο Αναβάθμισης του Πληροφοριακού Συστήματος του Α.Σ.Ε.Π, οι ενστάσεις κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων υποβάλλονται στο Α.Σ.Ε.Π. από την 11η Απριλίου 2022, ημέρα Δευτέρα έως και την 20η Απριλίου 2022ημέρα Τετάρτη αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) (prosl. enstasi@asep.gr).

 Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων.

Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την ‘’επί της ουσίας’’ κρίση της οικείας επιτροπής αξιολόγησης.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!