Προσλήψεις

ΑΣΕΠ: Έκδοση αρχικών πινάκων της προκήρυξης 2Ε/2019

Εκδόθηκε και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π., ο Αρχικός Πίνακας Κατάταξης της Προκήρυξης 2E/2019 (Φ.Ε.Κ. 17/17.05.2019, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, μιας (1) θέσεως Ειδικών Επιστημόνων, σε συμμόρφωση με την υπ΄αριθμ. 587/2023 απόφαση του ΙΑ΄ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, στο Κέντρο Τεκμηρίωσης και Κοστολόγησης Νοσοκομειακών Υπηρεσιών Ανώνυμη Εταιρεία (ΚΕ.ΤΕ.Κ.Ν.Υ. Α.Ε.), στο γνωστικό αντικείμενο «Διοικητικού Οικονομικού» (κωδικός θέσης 10001), σύμφωνα με τη διαδικασία των άρθρων 31-35 του ν. 4765/2021.

Ενστάσεις κατά του ανωτέρω αρχικού πίνακα υποβάλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο emailm.vardaki@asep.gr εντός της ορισθείσας, από την Επιτροπή Επιλογής προθεσμίας, από την 29η Ιουνίου 2023 ημέρα Πέμπτη έως και την 5η  Ιουλίου 2023, ημέρα Τετάρτη.

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο είκοσι ευρώ (20€), άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr), μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων έχει δημιουργηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ σχετικός σύνδεσμος (βλ. λογότυπο με την ονομασία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ») ο οποίος οδηγεί στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr). Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

 Ο προσωρινός πίνακας κατάταξης θα προκύψει μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων.

 

newsroom

Recent Posts

Δ.ΕΠ.ΙΣ: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την έμφυλη & ενδοοικογενειακή Βία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών (25 Νοέμβρη), η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας (Δ.ΕΠ.ΙΣ)…

10 λεπτά ago

Ερχεται ο «ψηφιακός βοηθός» για υπηρεσίες του Δημοσίου

Τον ψηφιακό του βοηθό σε δημόσιες υπηρεσίες θα έχει πολύ σύντομα στην υπηρεσία του ο Έλληνας πολίτης.…

12 λεπτά ago

Συναυλία με τη Μιρέλα Πάχου και τον Αδάμ Τσαρούχη στο Μαρούσι

Η Διεύθυνση Αθλητισμού & Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου διοργανώνει συναυλία με τη Μιρέλα Πάχου και τον…

26 λεπτά ago

Κασσελάκης: Καταγγέλλει μαζική προπαγάνδα των ΜΜΕ & δεν βλέπει αποχωρήσεις

Στις αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται σε σημερινή του ανάρτηση ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος…

32 λεπτά ago

Σε 48ωρη απεργία κατεβαίνουν οι γιατροί

Στις 29 και 30 Νοεμβρίου η απεργία των γιατρών του ΕΣΥ που ζητούν μέτρα για…

36 λεπτά ago

Ανοιχτές θέσεις στην ΕΦΑ Έβρου (προκήρυξη)

Η ΕΦΑ Έβρου ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού…

36 λεπτά ago