ΑΣΕΠ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες προσωρινών Αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ

Το Α.Σ.Ε.Π. γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της διαδικασίας ένταξης υποψηφίων στους Πίνακες Αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.), για πρόσληψη κατά το σχολικό έτος 2016-2017, καταρτίστηκαν από τις Περιφερειακές Διεύθύνσεις Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, βάσει της οικείας πρόσκλησης (Φ.Ε.Κ. 2272/ τ.Β΄ /2016), οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης καθώς και  πίνακας απορριπτέων αναπληρωτών Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π. και έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας http://dmaked.pde.sch.grστην ηλεκτρονική διεύθυνση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης http://www.pdeamth.gr/index.php/enimerosi-eep-evp καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων http://www.minedu.gov.gr/ekpaideutikoi-m/anaplirotes-new/ebep-anapl.

 Οι εκπαιδευτικοί, σύμφωνα με την  ανωτέρω πρόσκληση  (ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ-ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ), μπορούν να υποβάλουν ένσταση στο Α.Σ.Ε.Π. (Ειδικό έντυπο ΑΣΕΠ Ε.Ε.Β.Π.4) έως και 05/09/2016 ημέρα Δευτέρα, μέσω τηλεομοιοτυπίας (fax: 2106400241 ή 2106400686 ή 2131319438) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail:[email protected] ή  [email protected]).

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΠΙΝΑΚΕΣ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ, ΕΒΠ, ΕΕΠ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!