ΑΣΕΠ-6Κ/2018: Συμπληρωματικός πίνακας επιλαχόντων ανδρών - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
24
Νοέμβριος
Back

ΑΣΕΠ-6Κ/2018: Συμπληρωματικός πίνακας επιλαχόντων ανδρών

Στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας της προκήρυξης 6Κ/2018 (ΦΕΚ 17/22-05-2018 Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) και προκειμένου να καταρτιστούν οι «ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ» των κλάδων ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ και ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ επί τη βάσει των «ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ», σας ενημερώνουμε,  σε συνέχεια του από 25.10.2021 σχετικού δελτίου τύπου του Α.Σ.Ε.Π., ότι, κατόπιν του υπ’ αρ. 62/3.11.2021 πρακτικού της Επιτροπής Πρακτικών Δοκιμασιών και του υπ’ αρ.  116/8.11.2021 πρακτικού της Κεντρικής Επιτροπής Διαγωνισμού, διαπιστώθηκε προφανής παραδρομή κατά την κατάρτιση των αποτελεσμάτων των αθλητικών δοκιμασιών που διεξήχθησαν  στις 2 & 3 Οκτωβρίου 2021 καθώς και στις 9 & 10 Οκτωβρίου 2021 και αποφασίσθηκε η κατάρτιση του συνημμένου «Συμπληρωματικού Πίνακα Επιλαχόντων Ανδρών Υποψηφίων Β΄ Επικουρικού Πίνακα που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις αθλητικές δοκιμασίες», αναμορφούμενου αναλόγως του «Αλφαβητικού Πίνακα Επιλαχόντων Ανδρών Υποψηφίων Β΄ Επικουρικού Πίνακα που αποκλείστηκαν στις αθλητικές δοκιμασίες».

Ο υποψήφιος που περιλαμβάνεται στον ως άνω πίνακα θα κληθεί με νεότερη ανακοίνωση του Α.Σ.Ε.Π. που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του προκειμένου να υποβληθεί σε ψυχοτεχνική δοκιμασία (τεστ).

– ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Β΄ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!