ασεπ-6κ-2018-πρόσκληση-συμμετοχής-στην-ψυχ-631327
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ | 18.11.2021 | 14:22

ΑΣΕΠ-6Κ/2018: Πρόσκληση συμμετοχής στην Ψυχοτεχνική Δοκιμασία

Στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας της προκήρυξης 6Κ/2018 (ΦΕΚ 17/22-05-2018 Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) και σε συνέχεια α) της από 27.10.2021 πρόσκλησης του Α.Σ.Ε.Π. για συμμετοχή στην ψυχοτεχνική δοκιμασία των υποψηφίων που πέτυχαν στις αθλητικές δοκιμασίες που διεξήχθησαν στις 2 & 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ 9 & 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 και περιλαμβάνονται στον «ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ», στον «ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ», στον «ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Β’ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ» και β) της από 9.11.2021 ανακοίνωσης του Α.Σ.Ε.Π.  περί Συμπληρωματικού Πίνακα Επιλαχόντων Ανδρών Υποψηφίων Β΄ Επικουρικού Πίνακα που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις αθλητικές δοκιμασίες, σας ενημερώνουμε ότι οι ημερομηνίες εξέτασης για τις επόμενες επτά (7) καλούμενες ομάδες υποψηφίων είναι οι ακόλουθες:

  • 1η ομάδα, Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021,
  • 2η ομάδα, Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021,
  • 3η ομάδα, Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021,
  • 4η ομάδα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021,
  • 5η ομάδα, Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021,
  • 6η ομάδα, Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021
  • 7η ομάδα, Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

σύμφωνα με τον συνημμένο «ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 29-11-2021 ΕΩΣ 13-12-2021».

Η ψυχοτεχνική δοκιμασία, η οποία συνίσταται στη χορήγηση ψυχομετρικών εργαλείων και στη διενέργεια ατομικής κλινικής αξιολόγησης, θα διεξαχθεί στο Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής (Κ.Α.Ι.), Λεωφόρος Παναγιώτη Κανελλοπούλου 3, 11525 Παπάγου (εντός 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας), πλησίον στάσης μετρό Κατεχάκη(βλ. συνημμένο χάρτη). Διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχει δυνατότητα στάθμευσης εντός του χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

H ψυχοτεχνική δοκιμασία θα ξεκινήσει στις 07:30 και αναμένεται να ολοκληρωθεί, για το σύνολο των καλούμενων ανά ημέρα υποψηφίων, περίπου στις 17:00. Οι υποψήφιοι/-ες που συμπεριλαμβάνονται στις ως άνω καλούμενες ομάδες υποχρεούνται να προσέλθουν στο Κ.Α.Ι. το αργότερο έως τις 07:00 το πρωί, προκειμένου να ολοκληρωθεί έγκαιρα ο έλεγχος ταυτοπροσωπίας τους τόσο στην κεντρική πύλη όσο και στον χώρο του Κ.Α.Ι.. Οι υποψήφιοι/-ες, προσερχόμενοι στην κεντρική πύλη του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, πρέπει να αναζητήσουν τον εξουσιοδοτημένο υπάλληλο του Α.Σ.Ε.Π., που θα βρίσκεται εκεί από τις 07:00, προκειμένου να τους καθοδηγήσει.

Για τον απαιτούμενο έλεγχο ταυτοπροσωπίας, οι υποψήφιοι/-ες πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κ.λπ.), καθώς και φωτοτυπία του αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας που θα προσκομίσουν.

Οι υποψήφιοι/-ες πρέπει, επίσης, να έχουν μαζί τους μάσκα, αντισηπτικό υγρό, δύο (2) στυλό διαρκείας μπλε χρώματος, δύο (2) μολύβια,  γομολάστιχα, ξύστρα και, αν επιθυμούν, νερό ή/και χυμό φρούτων ή/και κάτι φαγώσιμο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ψυχοτεχνικής δοκιμασίας τα κινητά τηλέφωνα πρέπει να είναι απενεργοποιημένα.

Όποιος/-α υποψήφιος/α κριθεί αρνητικά κατά την ψυχοτεχνική δοκιμασία ή δεν παρουσιαστεί σύμφωνα με το πρόγραμμα αποκλείεται από τη διαδικασία.

Ενστάσεις κατά της ψυχοτεχνικής δοκιμασίας δεν επιτρέπονται.

Οι λοιποί επιτυχόντες στις αθλητικές δοκιμασίες υποψήφιοι, που δεν συμπεριλαμβάνονται στις ανωτέρω επτά (7) ομάδες, θα ενημερωθούν για την ημερομηνία υποβολής τους στην ψυχοτεχνική δοκιμασία με νεότερη ανακοίνωση, η οποία, σύμφωνα με την οικεία προκήρυξη, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. τουλάχιστον δέκα (10) ημέρες πριν από τη διεξαγωγή της δοκιμασίας.

Υποχρεώσεις των υποψηφίων  για τον περιορισμό διασποράς του COVID-19 

Κατά την προσέλευση στην κεντρική πύλη του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας,   οι υποψήφιοι/-ες πρέπει απαραιτήτως να φέρουν μάσκα. Σε περίπτωση μη χρήσης μάσκας εκ μέρους του/της υποψηφίου/-ας, δεν θα επιτρέπεται σε αυτόν/-ήν η είσοδος στο χώρο του Κ.Α.Ι. και συνακόλουθα η συμμετοχή του/της στην ψυχοτεχνική δοκιμασία.

Πριν από την είσοδό τους στο κτίριο, οι υποψήφιοι θα υποβληθούν σε θερμομέτρηση και θα πρέπει να επιδείξουν, κατά περίπτωση, μία από τις ακόλουθες βεβαιώσεις που θα έχουν εκδοθεί από την ιστοσελίδα www.gov.gr:

α) βεβαίωση εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού COVID-19

β) βεβαίωση θετικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19 (πιστοποιητικό νόσησης που ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση)

γ) βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19

Τονίζεται ότι η βεβαίωση διενέργειας αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (selftest) δεν γίνεται αποδεκτή.

Διευκρινίζεται ότι ο έλεγχος των ανωτέρω βεβαιώσεων θα γίνει μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής για κινητές συσκευές του άρθρου 33 του ν. 4816/2021 (Α΄ 118) «Covid Free GR». Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τα εφαρμοζόμενα στο Κ.Α.Ι. ειδικότερα υγειονομικά πρωτόκολλα, προκειμένου να σας επιτραπεί η είσοδος, θα πρέπει, στην περίπτωση του εμβολιασμούνα έχουν παρέλθει 14 ημέρες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού και να μην έχει παρέλθει εξάμηνο από την ολοκλήρωσή του, ενώ στην περίπτωση του αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου, αυτός να έχει διενεργηθεί την προηγούμενη ημέρα από την ημέρα της εξέτασης είτε πρόκειται για PCR είτε για rapid test.

Επισημαίνεται ότι τα ανωτέρω τελούν υπό την επιφύλαξη τροποποίησης των ισχυόντων μέτρων.

Οι υποψήφιοι/-ες υποχρεούνται να χρησιμοποιούν μάσκα τόσο κατά την είσοδό τους στην πύλη του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας και την αναμονή τους στους κοινόχρηστους χώρους του Κ.Α.Ι. όσο και κατά τη διεξαγωγή της γραπτής εξέτασης συμπλήρωσης των ψυχομετρικών εργαλείων και τη διενέργεια της ατομικής κλινικής αξιολόγησης. Η μετακίνηση των υποψηφίων από και προς τους χώρους του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας απαγορεύεται.

Περαιτέρω, οι υποψήφιοι/-ες υποχρεούνται να κάθονται στις προκαθορισμένες, υποδεικνυόμενες σε αυτούς/-ές θέσεις. Δεν επιτρέπεται η μετακίνηση των θέσεων αυτών, όπως επίσης δεν επιτρέπεται η ανταλλαγή και κοινή χρήση αντικειμένων (π.χ. στυλό) εκ μέρους των υποψηφίων.

Τέλος, οι υποψήφιοι, κατά την είσοδο και έξοδό τους από κάθε αίθουσα που διενεργείται η ψυχοτεχνική δοκιμασία, οφείλουν να φροντίζουν για την υγιεινή των χεριών τους, κάνοντας χρήση των απολυμαντικών αντισηπτικών υγρών που θα βρίσκονται τοποθετημένα έξω από κάθε αίθουσα, ενώ πρέπει να διασφαλίζουν καθ’ όλη την παραμονή τους στους χώρους του Κ.Α.Ι. ότι τηρούν μεταξύ τους και με τυχόν λοιπούς παρευρισκομένους την αναγκαία απόσταση.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΑΣΕΠ στα τηλέφωνα της Γραμματείας της Επιτροπής: 213 13 19 324 και 213 13 19 425 και στα email: [email protected] και [email protected]