ΑΣΕΠ-6Κ/2018: Πρόσκληση συμμετοχής σε αθλητικές δοκιμασίες

Στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας της προκήρυξης 6Κ/2018 (ΦΕΚ 17/22-05-2018 Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) και σε συνέχεια της από 8-9-2019 «Ανακοίνωσης Αποτελεσμάτων Υγειονομικής Καταλληλότητας Επιλαχουσών Γυναικών Υποψηφίων και Πρόσκλησης Συμμετοχής στη Διενέργεια Αθλητικών Δοκιμασιών Εξ Αναβολής Υποψηφίων και Επιλαχουσών Γυναικών Υποψηφίων», σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν επιπλέον διενεργηθέντος ελέγχου από την Επιτροπή Πρακτικών Δοκιμασιών περί της υγειονομικής καταλληλότητας μίας (1) κληθείσας σε υγειονομικές εξετάσεις υποψήφιας, η οποία είχε υποβάλει εμπροθέσμως το δελτίο υγειονομικής καταλληλότητας, και του υπ΄ αριθμ. 123/15-9-2020 Πρακτικού της Κεντρικής Επιτροπής Διαγωνισμού, αποφασίσθηκε η κατάρτιση «ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ», η οποία δύναται να λάβει μέρος στις προβλεπόμενες στην προκήρυξη 6Κ/2018 του Α.Σ.Ε.Π. αθλητικές δοκιμασίες, αναμορφούμενου αναλόγως του «ΠΙΝΑΚΑ ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΙΠΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ».

Η υποψήφια που περιλαμβάνεται στον πίνακα με τίτλο «ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ» καλείται να λάβει μέρος στις αθλητικές δοκιμασίες που ορίζονται στην προκήρυξη 6Κ/2018 του Α.Σ.Ε.Π., σύμφωνα με το επισυναπτόμενο «ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ».

Κατά τα λοιπά, ισχύουν τα αναφερόμενα στην από 8-9-2020 «Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Υγειονομικής Καταλληλότητας Επιλαχουσών Γυναικών Υποψηφίων και Πρόσκληση Συμμετοχής στη Διενέργεια Αθλητικών Δοκιμασιών Εξ Αναβολής Υποψηφίων και Επιλαχουσών Γυναικών Υποψηφίων» που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π.

– «ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ»

– «ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ»

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ, 6Κ/20218


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!