ΑΣΕΠ-6Κ/2018: Δεν έχουμε λάβει απόφαση κατανομής για τους 557 σωφρονιστικούς υπαλλήλους

«Δεν έχει σταλεί στο ΑΣΕΠ απόφαση κατανομής για τους 557 επιτυχόντες των προσωρινών πινάκων της της προκήρυξης 6Κ του 2018». Αυτό τονίζουν στην aftodioikisi.gr πηγές της Ανεξάρτητης Αρχής αναφορικά με το δημοσίευμα για καθυστερήσεις στην πρόσληψη με οκτάμηνες συμβάσεις, σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές της χώρας, με βάση σχετική πρόβλεψη του νόμου. Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι το μόνο που έχει φτάσει στο ΑΣΕΠ είναι τυπικό έγγραφο του υπουργείου Δικαιοσύνης προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι με ανακοίνωσή του στις 19 Μαρτίου το υΠΔΑ τόνιζε ότι Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου -μετά την ανάρτηση του πίνακα της προσωρινής κατάταξης των υποψηφίων της προκήρυξης 6Κ του 2018 από το ΑΣΕΠ και την υποβολή σχετικού αιτήματος του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων- υπέγραψε σήμερα την απόφαση κατανομής 557 Υπαλλήλων, Κλάδων ΔΕ Φύλαξης και ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης, στα Καταστήματα Κράτησης.

Πρόκειται για απόφαση η οποία είναι απαραίτητη για να προχωρήσει η διαδικασία των προσλήψεων από το ΑΣΕΠ. Ωστόσο, σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Αρχή, παραμένει επί ένα 15θημερο άφαντη.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ, 6Κ/2018, 557 ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]