ΑΣΕΠ-5Ε/2021: Βγήκαν οι τελικοί προσωρινοί πίνακες κατάταξης  - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
25
Ιανουάριος
Back

ΑΣΕΠ-5Ε/2021: Βγήκαν οι τελικοί προσωρινοί πίνακες κατάταξης 

Το Α.Σ.Ε.Π. γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της Προκήρυξης 5E/2021 (ΦΕΚ.38/19.07.2021, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) εκδόθηκαν από την Επιτροπή Επιλογής, οι τελικοί προσωρινοί πίνακες κατάταξης προσληπτέων και αποκλειομένων για τυπικούς λόγους, για την πλήρωση μεταξύ άλλων, δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού-Τεχνικού Προσωπικού, στο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΣΤΕΡ (Ε.Ι.ΠΑΣΤΕΡ), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στα γνωστικά αντικείμενα «Ανοσοβιολογία Πρωτοζωικών Παρασιτικών Νοσημάτων» (Κωδικός Θέσης: 10029) και «Ανοσολογία» (Κωδικός θέσης: 10030).

Στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. έχουν αναρτηθεί οι ανωτέρω τελικοί προσωρινοί πίνακες.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι υποψήφιοι στους τελικούς προσωρινούς πίνακες αποκλειομένων για τυπικούς λόγους, εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ, από την 4η Οκτωβρίου 2022, ημέρα Τρίτη, ώρα 8:00 έως και την 13η Οκτωβρίου 2022ημέρα  Πέμπτη, ώρα 14:00 αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του, ακολουθώντας τη διαδρομή: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → ΕΝΣΤΑΣΗ.

Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την ‘’επί της ουσίας’’ κρίση της οικείας επιτροπής αξιολόγησης.

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων:

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!