ασεπ-4ε-2021-βγήκαν-τα-οριστικά-αποτελέσμα-913252
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ | 27.01.2023 | 11:43

ΑΣΕΠ-4Ε/2021: Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα 

Εκδόθηκαν τα οριστικά  αποτελέσματα της Προκήρυξης 4E/2021 (ΦΕΚ.25/11-5-2021, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού, στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ, [Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας – Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων] με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής:

  • Μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Σχεδιασμός Ανάπτυξη και Διαχείριση Δικτύων Ενσύρματων και Ασυρμάτων» (Κωδικός Θέσης: 10015)
  • Μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Μετρήσεις Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας, Διατάξεων Ραδιοσυχνοτήτων και Κεραιών» (Κωδικός Θέσης: 10016)

Στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, αναπληρωματικών, κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων), καθώς και οι πίνακες αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι υποψήφιοι στους πίνακες κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων), καθώς και στους πίνακες αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Οι πίνακες προσληπτέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.