ΑΣΕΠ -3Κ: Πόσες αιτήσεις θεραπείας έχουν υποβληθεί -Τι πρέπει να προηγηθεί

Στις 250 έχουν φτάσει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, οι αιτήσεις θεραπείας που έχουν υποβληθεί μέχρι σήμερα για την μεγάλη προκήρυξη 3Κ/2018. Πρόκειται για ένα μικρό ποσοστό (6,6%) σε σχέση με τους 3.787 διοριστέους που άλλαξαν από τους προσωρινούς στους οριστικούς πίνακες, καθώς αυτοί έχουν λόγο να προχωρήσουν σε μία τέτοια κίνηση.

Πηγές του ΑΣΕΠ σημείωναν στην aftodioikisi.gr ότι πρόκειται για ένα φυσιολογικό αριθμό και πρότειναν στους υποψήφιους πριν προχωρήσουν σε αίτηση θεραπείας να επικοινωνήσουν με τα αρμόδια τμήματα της Ανεξάρτητης Αρχής είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, προκειμένου να ζητήσουν διευκρινίσεις σχετικά με την απόρριψή τους στους οριστικούς πίνακες.

Υπενθυμίζεται ότι η αίτηση θεραπείας γίνεται ατελώς και είναι απρόθεσμη, δηλαδή, μπορεί να υποβληθεί οποτεδήποτε. Ωστόσο, όπως σημειώνουν νομικοί κύκλοι στην aftodioikisi.gr, «αν δεν είναι πολύ καλά τεκμηριωμένες και συγκεκριμένες, δεν έχουν καμία τύχη».

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, 3Κ/2018, 250, ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!