ΑΣΕΠ-3Κ/2020: Εντός Ιουλίου τα αποτελέσματα για ΔΕ, τον Οκτωβριο για ΠΕ, ΤΕ

Εντός Ιουλίου είναι πιθανό να ανακοίνωθούν τα αποτελέσματα της προκήρυξης 3Κ/2020 για την κατηγορία ΔΕ, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ σε εκπροσώπους της ΠΟΓΕΔΥ ακτα΄τη διάρκεια της συνάντησής τους.

Παράλληλα τους ενημέρωσε ότι τελικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 3Κ/2020 για τις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ αναμένονται μέχρι τέλη Οκτωβρίου.

Επίσης η προκήρυξη που απέστειλε ο Υπουργός κος Λιβανός για 39 θέσεις είναι σε φάση επεξεργασίας και θα εκδοθεί μέχρι τον Δεκέμβριο.

Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας ζήτησαν στοιχεία και για ενδεχόμενα αιτήματα προσλήψεων Δασολόγων αλλά και Γεωτεχνικών στους Ο.Τ.Α. και έλαβαν αρνητική απάντηση. Ο Πρόεδρος του Α.Σ.Ε.Π. αναγνώρισε την αναγκαιότητα προσλήψεων Γεωτεχνικών στους Ο.Τ.Α. αφού παρατηρείται το φαινόμενο των συνεχών ανακυκλώσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΠΟΓΕΔΥ, 23Κ/2020


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]