ΑΣΕΠ-3Κ/2018: Την Παρασκευή «κληρώνει» για τα οριστικά-Συνάντηση επιτυχόντων με Καραβοκύρη

Αύριο Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου πρόκειται να συναντηθούν εκπρόσωποι των επιτυχόντων της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ με τον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής Ιωάννη Καραβοκύρη. Το ανακοίνωσαν οι ίδιοι στην σελίδα τους στο facebook υπό τον τίτλο: 3κ 2018 Ενωμένοι Υποψήφιοι. Πάντως στην ανάρτησή τους θέτουν ως νέο χρονικό όριο για την ανακοίνωσή των οριστικών πινάκων την 22α Δεκεμβρίου (από την 15η Δεκεμβρίου που είχαν θέσει σε προηγούμενη ανάρτηση). Παράλληλα καλούν σε συνάντηση μπροστά στο ΑΣΕΠ την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου.

 

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Ενωμένοι Υποψήφιοι, αναμένουμε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ Κο Ιωάννη Καραβοκύρη, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου.

Οι προσπάθειες μας αναγνωρίζονται από ανώτερα στελέχη υπηρεσιών διότι λάβαμε μέρος σε ανοιχτό αξιοκρατικό διαγωνισμό προς όλους τους πολίτες της χώρας μας και έχουμε δικαίωμα να διεκδικούμε τη συνέπεια και το σεβασμό των αρμόδιων φορέων απέναντι σε όλους εμάς 130.000 υποψηφίων με ανάγκη την εργασία.

Στην συνάντηση αναμένουμε την ημερομηνία των οριστικών αποτελεσμάτων, αν δεν μας δοθεί ημερομηνία μέχρι 22 Δεκεμβρίου ΟΛΟΙ μας την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου έξω από το ΑΣΕΠ!

Όπως έγραψε η aftodioikisi.gr, υπάρχουν φωνές ακόμη και για απεργία πείνας, ενώ οι επιτυχόντες ασκούν και κριτική σε ΜΜΕ που σε αγαστή συνεργασία με στελέχη του ΑΣΕΠ που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση,  παίζουν παιχνίδια σε βάρος τους.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ, ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣΕΠ, ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΣ, 3Κ/2018


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!