ΑΣΕΠ: 3+1 προκηρύξεις για 1.584 μόνιμες θέσεις (λίστα)

ΑΣΕΠ -2Ε/2021: Νέα προκήρυξη με 33 μόνιμες θέσεις (πίνακας)

Τέσσερις προκηρύξεις για 1.584 μόνιμες θέσεις αναμένονται από το ΑΣΕΠ το επόμενο διάστημα. Ήδη η Ανεξάρτητη Αρχή επεξεργάζεται και πρόκειται να εκδώσει

1)Προκήρυξη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την πλήρωση 167 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας και του ΟΠΕΚΕΠΕ για την πλήρωση 20 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας. Να σημειωθεί ότι ο Πίνακας των Θέσεων είχε σταλεί από το ΑΣΕΠ στο Εθνικό Τυπογραφείο στις 29/4, ωστόσο στις 9/6 εστάλη Ορθή Επανάληψη: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3Κ 2020 – ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 9-6-2020

2) Προκήρυξη του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας ΑΕ (ΙΦΕΤ) για την πλήρωση 26 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας, της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) για την πλήρωση 4 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΥΕ κατηγορίας και της Τράπεζας Ελλάδος για την πλήρωση 6 θέσεων ΔΕ κατηγορίας.

3)Προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας για την πλήρωση 1209 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας.

Παράλληλα, όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr,  το επόμενο διάστημα αναμένεται να φτάσει αίτημα από το υπουργείο Ανάπτυξης για 152 μόνιμες θέσεις στα Ερευνητικά Κέντρα που εποπτεύονται από Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας. Εκατόν είκοσι δύο (122) θέσεις αφορούν την στελέχωση από Ειδικό Επιστημονικό και Τεχνικό Προσωπικό για την υποστήριξη του επιστημονικού έργου και της εύρυθμης λειτουργίας των Ερευνητικών Κέντρων, ενώ τριάντα (30) θέσεις αφορούν σε Διοικητικό Προσωπικό.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, 1.584 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!