Categories: Προσλήψεις

ΑΣΕΠ-13Κ/2021: Παράταση στην προκήρυξη για τις 1.468 προσλήψεις σε ΟΤΑ (ημερομηνία)

Παράταση θα λάβει η μεγάλη προκήρυξη 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, 1.468 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου και στον Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης».

Σύμφωνα με  αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ενώ η αρχική προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 7 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00, αποφασίστηκε να δοθεί παράταση μέχρι την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στις 14:00.

Η παράταση κρίθηκε αναγκαία, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος αλλά και των δύσκολων συνθηκών των τελευταίων ημερών που δημιούργησαν δυσκολίες στις διαδικασίες όσων ενδιαφέρονται να  συμπληρώσουν αίτηση.

Να σημειωθεί ότι για τη συγκεκριμένη προκήρυξη θα γίνουν αλλαγές σε ότι έχει να κάνει με τη συνάφεια των μεταπτυχιακών τίτλων. Συγκεκριμένα, πρόκειται να προστεθούν και νέα μεταπτυχιακά σε ορισμένες ειδικότητες όπως αυτή των κτηνιάτρων.

Η διαδικασία

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Σχετικά επισημαίνονται και τα ακόλουθα :

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (Βλ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της Προκήρυξης).

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην αναμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής.

Δείτε αναλυτικά:

Comments are closed.


Recent Posts

Παπάς χορεύει σούστα με την νύφη και γίνεται viral

«Όταν ο πάτερ του χωριού είναι μερακλής!!», είναι η περιγραφή στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου με τον…

2 ώρες ago

Οικονομόπουλος: «Ναι, είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος, πειράζει;»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αναφέρθηκε στην πίστη του στο Θεό και την απόφασή του να μιλάει ανοιχτά και για αυτό. Ο…

2 ώρες ago

Μίλι Μπόμπι Μπράουν: Γίνεται η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός κάτω των 20 ετών

Δέκα εκατομμύρια δολάρια θα λάβει ως αμοιβή η Μίλι Μπόμπι Μπράουν για να επαναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ταινία…

2 ώρες ago

Εξάρχεια: Τι λέει η δημοσιογράφος που αποπειράθηκαν να βιάσουν

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια δημοσιογράφος στα Εξάρχεια που έπεσε θύμα ληστείας και απόπειρας βιασμού. Όπως περιγράφει έντρομη, στο Star…

2 ώρες ago

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η πικάντικη ιστορία με την Αμερικανίδα δημοσιογράφοφο Έκμαν

Για την σύντομη ιστορία της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε η Άλισον Έκμαν. Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος και μοντέλο μέσω TikTok αναφέρθηκε στη…

2 ώρες ago

Ισραήλ: Μαχητικά αεροσκάφη δέχτηκαν πυρά από ρωσικούς S-300

Το Ισραήλ δήλωσε σήμερα πως ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη βρέθηκαν υπό ρωσικά αντιαεροπορικά πυρά από σύστημα S-300 πάνω από τη Συρία…

2 ώρες ago