Απόσπαση 13 υπαλλήλων σε επιτελική δομή του ΕΣΠΑ

Η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνιών, προκειμένου να ολοκληρώσει την στελέχωσή της, ανακοινώνει την πρόσληψη με απόσπαση συνολικά δεκατριών (13) ατόμων – Υπαλλήλων από Φορείς του Δημοσίου και του Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, ως εξής:

6ΠΕ Πληροφορικής ή Μηχανικών, με συναφές πτυχίο ή / και μεταπτυχιακό τίτλο ή πτυχίο Θετικών Επιστημών με εμπειρία στο σχεδιασμό, κοστολόγηση και διαχείριση των έργων Τ.Π.Ε.

2ΠΕ Νομικών, κατά προτίμηση με εμπειρία σε διαδικασίες διαγωνισμών, δημοσίων συμβάσεων σε θέματα κρατικών ενισχύσεων και πλαισίου συγχρηματοδοτούμενων έργων

3ΠΕ Οικονομολόγων ή Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Μηχανικών οποιασδήποτε ειδικότητας ή Θετικών Επιστημών με εμπειρία σε θέματα δημοσίων συμβάσεων, πληρωμών, ΠΔΕ, Δημοσίου Λογιστικού

1ΤΕ οποιασδήποτε ειδικότητας, με εμπειρία σε θέματα διαχείρισης συγχρηματοδοτούμενων

1ΔΕ με γνώσεις σε θέματα διοικητικών διαδικασιών, χρήσης ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου και εφαρμογών γραφείου (επεξεργασία κείμενου, λογιστικά φύλλα, προγράμματα παρουσιάσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα (ΚΥΑ 67107/ΕΥΘΥ-650/24-6-2016, ΦΕΚ 1988/Β’/1-7-2016).

Επίσης, θα προτιμηθούν και υποψήφιοι-ες που διαθέτουν επιπλέον γνώσεις και εμπειρία των διαδικασιών συγχρηματοδοτούμενων έργων και κρατικών ενισχύσεων σε αντίστοιχες θέσεις Ειδικών Υπηρεσιών του ΕΣΠΑ.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι-ες θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με τα βιογραφικά τους σημειώματα, είτε έντυπα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (08.00π.μ. – 15.00μ.μ.), είτε ταχυδρομικά στη διεύθυνση:

Ε.Δ.Ο.Τ.Π.Ε., Γραφείο Πρωτοκόλλου, 6ος όροφος, Λέκκα 23-25, Τ.Κ. 105 62, Αθήνα,

είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις διευθύνσεις:

[email protected] και [email protected]

Τα υπόλοιπα, κατά την πρόσκληση δικαιολογητικά θα ζητηθούν σε δεύτερη φάση.

Πληροφορίες στα τηλ.: 213 1500571 (κ. Αθ. Κοσμόπουλος), 213 1500582 (κ. Χρ. Βαργιανίτη) και στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας μας: http://www.digitalplan.gov.gr

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: ΑΝΟΙΚΤΗ (έως τη συμπλήρωση των κενών θέσεων για κάθε κατηγορία προσωπικού).

 

 

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΕΣΠΑ, ΑΠΟΣΠΑΣΗ, ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!