Απόσπαση 10 υπαλλήλων στην Π. Πελοποννήσου

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου να συμπληρώσει τη στελέχωσή της σύμφωνα με τις εγκεκριμένες θέσεις εργασίας της και να ανταποκριθεί αποτελεσματικότερα στο έργο της, προτίθεται να προβεί στην απόσπαση υπαλλήλων με μόνιμη σχέση εργασίας ή αορίστου χρόνου, από το Δημόσιο τομέα ή από φορείς του ευρύτερου Δημόσιου τομέα, συμπεριλαμβανομένης της ΜΟΔ Α.Ε.

Οι προς πλήρωση θέσεις είναι συνολικά 10 και κατανέμονται σε 7 θέσεις Π.Ε., 2 θέσεις Τ.Ε. και μία θέση Δ.Ε.

Α) ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ε.

 Mία (1) θέση κατηγορίας Π.Ε. Γεωτεχνικών όλων των ειδικοτήτων. Εμπειρία σε θέματα Δημοσίων Έργων ή / και Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων είναι επιθυμητή.

 Μία (1) θέση κατηγορίας Π.Ε. Μηχανικών όλων των ειδικοτήτων. Εμπειρία σε θέματα Δημοσίων Έργων ή / και Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων είναι επιθυμητή.

 Μία (1) θέση κατηγορίας Π.Ε. Εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων. Εμπειρία σε θέματα Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων είναι επιθυμητή.

 Μία (1) θέση κατηγορίας Π.Ε. Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών όλων των ειδικοτήτων. Εμπειρία σε θέματα Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων είναι επιθυμητή.

 Δύο (2) θέσεις κατηγορίας Π.Ε. Διοικητικού – Οικονομικού όλων των ειδικοτήτων. Εμπειρία σε θέματα Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων είναι επιθυμητή.

 Μία (1) θέση κατηγορίας Π.Ε. Πληροφορικής όλων των ειδικοτήτων. Εμπειρία σε θέματα Συγχρηματοδοτούμενων Έργων είναι επιθυμητή. Εφόσον δεν καλυφθεί ο προβλεπόμενος αριθμός θέσεων Π.Ε. κάποιας ή κάποιων εκ των κατηγοριών σύμφωνα με τα ανωτέρω τότε είναι δυνατή εσωτερική ανακατανομή του αριθμού των θέσεων μεταξύ των λοιπών κατηγοριών.

Β) ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Τ.Ε.

 Μία (1) θέση κατηγορίας Τ.Ε. Γεωτεχνικών όλων των ειδικοτήτων. Εμπειρία σε θέματα Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων είναι επιθυμητή.

 Μία (1) θέση κατηγορίας Τ.Ε. όλων των λοιπών ειδικοτήτων. Εμπειρία σε θέματα Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων είναι επιθυμητή. Εφόσον δεν καλυφθεί ο προβλεπόμενος αριθμός θέσεων Τ.Ε. κάποιας ή κάποιων εκ των κατηγοριών σύμφωνα με τα ανωτέρω τότε είναι δυνατή εσωτερική ανακατανομή του αριθμού των θέσεων μεταξύ των λοιπών κατηγοριών.

Γ) ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Δ.Ε.

 Μία (1) θέση κατηγορίας Δ.Ε. όλων των ειδικοτήτων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!