Αποσπάσεις 13 υπαλλήλων σε υπηρεσία του υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής

Πρόσκληση στελέχωσης της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ τομέα Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΔΟΤΠΕ), απευθύνει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ τομέα Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνιών, συστάθηκε με το αρ. 53 του Ν. 4314 (ΦΕΚ 265/Α/2014), με τον οποίο η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» μετονομάστηκε σε Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ ΤΠΕ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Σκοπός της ΕΔΟΤΠΕ είναι η υποστήριξη του Υπουργείου και των φορέων που εποπτεύονται από αυτό στον τομέα ΤΠΕ (α) στο σχεδιασμό των πολιτικών του, στον προγραμματισμό, την εξειδίκευση, την προετοιμασία και την υλοποίηση Δράσεων που χρηματοδοτούνται από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία [ΕΔΕΤ] μέσω των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ [ΕΠ/ΕΣΠΑ] 2014-2020 και άλλων συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων/ χρηματοδοτικών εργαλείων και (β) στην ενίσχυση της διοικητικής ικανότητας των υπηρεσιών του σε σχέση με τα Επιχειρησιακά Προγράμματα του ΕΣΠΑ [ΕΠ/ΕΣΠΑ].

Η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ τομέα Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνιών, προκειμένου να ολοκληρώσει τη στελέχωσή της προτίθεται να προβεί σε απόσπαση υπαλλήλων από Φορείς του Δημόσιου και του Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, σύμφωνα με τη διαδικασία που προσδιορίζεται στην παρ. 1α του άρθρου 18 του ν. 3614/2007 (ΦΕΚ 267/Α/2007), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με τα άρθρα 34, 38 και 59 του ν. 4314/2014 (ΦΕΚ 265/Α/2014), για την πλήρωση συνολικά δεκατριών (13) θέσεων.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, 13 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!