ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΑΣΕΠ: Έρχονται αποτελέσματα για τρεις προκηρύξεις -Ο ρόλος της 3Κ/2018

Τα αποτελέσματα τριών προκηρύξεων επιχειρεί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, να εκδώσει το αμέσως επόμενο διάστημα το ΑΣΕΠ, παράλληλα με αυτά της 3Κ/2018.

Πρόκειται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για:

-Την 16Κ/2017 που αφορά 62 θέσεις μονίμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής,  Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (Κεντρική Υπηρεσία- Εφορείες Αρχαιοτήτων- Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο), στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, στο Μουσείο της Ακρόπολης (Ν.Π.Δ.Δ.) και στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (Ν.Π.Δ.Δ.).  Τα προσωρινά αποτελέσματα της συγκεκριμένης προκήρυξης αναμένονται από μέρα σε μέρα.

-Την 1Κ/2017 που αφορά 404 θέσεις τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας). Τα οριστικά αποτελέσματα για τη συγκεκριμένη προκήρυξη αναμένονται εντός του Οκτωβρίου.

-Την 13Κ/2017 που αφορά 53 θέσεις τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), στην Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.), στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε.) και στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Τα οριστικά αποτελέσματα και για τη συγκεκριμένη προκήρυξη αναμένονται εντός του Οκτωβρίου.

Όπως τονίζουν στην aftodioikisi.gr στελέχη του ΑΣΕΠ, ο φόρτος εργασίας του προηγούμενου διαστήματος που συνεχίζεται αμείωτος με τον έλεγχο πάνω από 40.000 αιτήσεων της προκήρυξης-μαμούθ 3Κ/2018 σε διάστημα 2,5 μηνών, έχει καθυστερήσει την έκδοση αποτελεσμάτων σε κάποιες προκηρύξεις και γι’ αυτό το λόγο γίνεται ό,τι είναι δυνατόν για να επισπευσθούν οι διαδικασίες. 

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, 2017, 3Κ/2018


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!