ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΑΣΕΠ-3Κ/2018: Φουλ οι μηχανές για τον ουσιαστικό έλεγχο -Το χρονοδιάγραμμα

Από τις αρχές Οκτωβρίου, δηλαδή σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά την εκκίνηση του ουσιαστικού ελέγχου των 128.851 αιτήσεων της προκήρυξης 3Κ/2018, που είχε αποκαλύψει η aftodioiksi.gr, όλος ο μηχανισμός του ΑΣΕΠ ασχολείται με την συγκεκριμένη προκήρυξη.

Σύμφωνα με πηγές της Ανεξάρτητης Αρχής που μίλησαν στην aftoidoikisi.gr σχεδόν 170 στελέχη του ΑΣΕΠ έχουν αυτή τη στιγμή στα χέρια τους φακέλους της 3Κ/2018.

Η απόφαση αυτή ελήφθη από τη Διοίκηση του ΑΣΕΠ μετά την διαπίστωση ότι δεν είναι δυνατόν λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων, οι οριστικοί πίνακες να ανακοινωθούν σε δύο δόσεις.

Έτσι, καθώς λόγω άλλων υποχρεώσεων της Ανεξάρτητης Αρχής, του περιορισμένου προσωπικού αλλά και των καλοκαιρινών αδειών, ο ουσιαστικός έλεγχος καθυστέρησε να ξεκινήσει (σ.σ. αντί για Ιούλιο, Σεπτέμβριο) αποφασίστηκε σχεδόν όλοι οι εργαζόμενοι στο ΑΣΕΠ να εμπλακούν, παράλληλα με τα καθήκοντά τους, στον έλεγχο της 3Κ/2018.

Στόχος, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, οι οριστικοί πίνακες να ανακοινωθούν τέλη Νοεμβρίου, αρχές Δεκεμβρίου.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ, ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 3Κ/2018, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, 170 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!