ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-3Κ: Επικοινωνία Χαρίτση-Καραβοκύρη -Τι δεσμεύθηκε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ στον υπουργό

Μακρά τηλεφωνική συνομιλία είχαν, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εσωτερικών που μίλησαν στην aftodioikisi.gr, την περασμένη Παρασκευή ο υπουργός Αλέξης Χαρίτσης και ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Ιωάννης Καραβοκύρης με αντικείμενο τους οριστικούς πίνακες της προκήρυξης 3Κ/2018. Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που έγινε με πρωτοβουλία του υπουργού Εσωτερικών ο κ. Χαρίτσης, κάτι που δεν συνηθίζει, ανέβασε τους τόνους, επισημαίνοντας στον πρόεδρο του ΑΣΕΠ ότι η Ανεξάρτητη Αρχή, που είναι η μόνη υπεύθυνη για την έκδοση των οριστικών πινάκων, «έχει βρεθεί εκτός χρονοδιαγραμμάτων» και ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια άλλων καθυστερήσεων». Μάλιστα, ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε στον κ. Καραβοκύρη ότι «το θέμα απασχολεί και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, καθώς κι εκείνος, όπως και ο ίδιος, γίνεται δέκτης της αγωνίας των υποψηφίων».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ παραδέχθηκε ότι «τόσο το ΥΠΕΣ όσο και το ΥΠΔΑ  έχουν βοηθήσει τα μέγιστα την Ανεξάρτητη Αρχή», προσθέτοντας με έμφαση ότι «το ΑΣΕΠ έχει αφήσει στην άκρη όλες τις άλλες προκηρύξεις και ασχολούνται μόνο με την 3Κ, καθώς γνωρίζουν ότι είναι κεντρική προτεραιότητα της κυβέρνησης». Απέδωσε, δε, την, «μεγαλύτερη του αναμενόμενου,  καθυστέρηση στο μεγάλο όγκο των ανακριβών δικαιολογητικών», προσθέτοντας ότι «τώρα το ΑΣΕΠ βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων».

Πάντως, παρά την ασφυκτική πίεση που του άσκησε ο κ. Χαρίτσης, ο οποίος του κατέστησε σαφές ότι είτε ο ίδιος είτε οι συνεργάτες του θα επικοινωνούν, πλέον, καθημερινά με το ΑΣΕΠ, ο κ. Καραβοκύρης δεν θέλησε να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία ανακοίνωσης των οριστικών πινάκων. Δεσμεύθηκε, ωστόσο, ότι θα έχει πιθανότατα συγκεκριμένη ημερομηνία αύριο Τρίτη, οπότε και συγκαλεί σε συνεδρίαση την Ολομέλεια της Ανεξάρτητης Αρχής με μοναδικό θέμα την 3Κ, ενώ, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr, έθεσε ως τελικό όριο ανακοίνωσης των οριστικών πινάκων την 31η Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Στα άκρα ο διαδικτυακός «πόλεμος» «παρατασιούχων»-επιτυχόντων 3Κ-Δείτε τις αναρτήσεις (φωτο)

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΣΕΠ, ΧΑΡΙΤΣΗΣ, ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ, ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΣ, 3Κ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!