Ανάκληση προκήρυξης με εντολή Πρωθυπουργού -Ποιοι οι λόγοι (ΦΕΚ)

Ανάκληση προκήρυξης με εντολή Πρωθυπουργού -Ποιοι οι λόγοι (ΦΕΚ)

Την ανάκληση -εν μέρει- της υπ’ αρ. 471.1/35/751408/ 7-2-2019 προκήρυξης πλήρωσης θέσεων με Μεικτό Σύστημα Αντικειμενικών Κριτηρίων (Μόρια) και Αξιολόγησης Ειδικότερων Προσόντων, 302 Κενών Τακτικών Θέσεων (Κλάδων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ) της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ.

Μάλιστα, η απόφαση, δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ.

Η ανάκληση έγινε με εντολή Πρωθυπουργού και υπογράφεται από τον

Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Δημητριάδη.

Το ΦΕΚ αναφέρει τους λόγους ανάκλησης της προκήρυξης ως εξής:

«Ανακαλούμε εν μέρει την υπ’ αρ. 471.1/35/751408/ 7-2-2019 (ΑΣΕΠ 4/2019) Προκήρυξη της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κατά το μέρος που αφορά την πλήρωση τριάντα τριών (33) θέσεων του κλάδου ΔΕ 11 Φυλάκων – Νυκτοφυλάκων που αναφέρονται στην παρ. 1 (ια) αυτής».

για το γεγονός ότι:

(1) Κατ’ εφαρμογή του άρθρου 26 του ν. 4704/2020 μεταφέρθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας η Διεύθυνση Ηλεκτρονικών Πληροφοριών και οι Περιφερειακές Ηλεκτρονικές της Μονάδες, με τις αρμοδιότητές τους, το προσωπικό που υπηρετούσε σε αυτές και τις οργανικές θέσεις που αυτό κατείχε.

(2) Οι υπηρεσιακές ανάγκες για κάλυψη οργανικών θέσεων ΔΕ 11 Φυλάκων – Νυκτοφυλάκων μετά την ως άνω μεταφορά έπαψαν να υφίστανται.

(3) Με την (δ) σχετική τροποποιήθηκαν και ανακατανεμήθηκαν ανά κατηγορία οι προς πλήρωση κενές οργανικές θέσεις της (γ) όμοιας.

(4) Με την παρούσα απόφαση δεν προκαλείται πρόσθετη δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΝΑΚΛΗΣΗ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΑΛΛΑΓΗ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]