Αλλαγές στην προκήρυξη 2Κ/2019 με τις 1.116 θέσεις (ΦΕΚ)

Σύγκρουση Μητσοτάκη με Τσίπρα, Γεννηματά για το ΑΣΕΠ – Συμμαχεί με Βελόπουλο

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε απόφαση του ΑΣΕΠ με αλλαγές στην προκήρυξη 2Κ/2019 που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 1.116 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα, οι τροποποιήσεις έχουν να κάνουν με τα εξής:

Στο ανωτέρω ΦΕΚ :

  1. Στη σελίδα 235, στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ, στην παράγραφο «Παράβολο τριών (3) ευρώ, το οποίο προμηθεύεται… άλλως η αίτηση δεν λαμβάνεται υπόψη», διαγράφεται στην πρώτη σειρά η λέξη «είτε» καθώς και στην τέταρτη σειρά η φράση «είτε από δημόσιο ταμείο».
  2. Στη σελίδα 242, στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄, ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ διαγράφεται η δεύτερη παράγραφος της περίπτωσης 1 «Όσοι αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση δεν μπορούν να διοριστούν ως υπάλληλοι πριν από τη συμπλήρωση ενός (1) έτους από την απόκτησή της, μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, εκτός εάν μέχρι την απόκτησή της ήταν υπήκοοι κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
  3. Στη σελίδα 250, στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ, στην παραγρ. 4. ΕΜΠΕΙΡΙΑ (Τρόπος απόδειξης – επισημάνσεις σχετικά με τον υπολογισμό της εμπειρίας και λοιπές διευκρινίσεις), και στην περίπτωση 1 γ) αυτής, το εδάφιο: Κωδ. Θέσης: 584 Σε καθήκοντα ή έργα του αντικειμένου που περιγράφεται στα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα στον κωδικό 034. Αντικαθίσταται στο ορθό: Κωδ. Θέσης: 584, 902 Σε καθήκοντα ή έργα του αντικειμένου που περιγράφεται στα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα στον κωδικό 034.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΕΔΩ

Δείτε το ΦΕΚ με τις τροποποιήσεις:

ΦΕΚ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΣΕΠ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΑΛΛΑΓΕΣ, 2Κ/2019


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!