800 εξάμηνες συμβάσεις για την ελληνική προεδρία

Ευκαιρίες απασχόλησης προσφέρει η εξάμηνη ελληνική προεδρία της ΕΕ που θα ξεκινήσει την 1η Ιανουαρίου 2014. Nέο «πακέτο» με 800 θέσεις φυλάκων και προσωπικού καθαριότητας σε αρχαιολογικούς χώρους όλης της Ελλάδας προστίθεται στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Εθνος«.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας στην ΕΕ το υπουργείο Πολιτισμού θα εντάξει στο δυναμικό του φύλακες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και προσωπικό καθαριότητας υποχρεωτικής εκπαίδευσης.
Οι προσληφθέντες θα αναλάβουν τη συντήρηση και τη φύλαξη των αρχαιολογικών χώρων, ενώ το σχέδιο των 800 θέσεων θα ενταχθεί στο τεχνικό δελτίο των 30.000 θέσεων που διαχειρίζεται το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόσκληση για τις 800 θέσεις στο υπουργείο Πολιτισμού θα δημοσιευθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΞΑΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!