Ζάκυνθος: Η αφίσα του Πίκολο Καρναβαλιού 2013

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής της ζωγραφιάς που θα αποτελέσει την αφίσα του Πίκολο Καρναβάλι 2013. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 400 περίπου μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου. Το επίπεδο των ζωγραφιών των παιδιών ήταν υψηλό και η Καρναβαλική Επιτροπή δυσκολεύτηκε στην επιλογή της ζωγραφιάς που θα μετατραπεί σε αφίσα.

Τελικά, επιλέχθηκε η ομαδική ζωγραφιά της Β’ δημοτικού του 3ου Δημοτικού Σχολείου και η ζωγραφιά της μαθήτριας 1ου του Δημοτικού της Β’ τάξης, Μοάνα Ρούφας.

Τα ονόματα των μαθητών της Β’ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου που συμμετείχαν στην δημιουργία της αφίσας είναι: Γιώργος Σοφός, Γιώργος Μουλίατης, Θεοδώρα Λομποτέση, Στάθης Φλεμοτόμος, Αλέξανδρος Φυτόπουλος, Μαύρα Κλαυδιανού, Χριστίνα Χαρτά, Χριστίνα Μαμφρέδα, Ελένη Τερλεπάνη, Διονύσης Ρένεσης, Αντώνης Ραψομανίκης, Χρήστος Σούλο, Μαριτίνα Γιατρά και Αννα Ντόστι.

Οι ζωγραφιές θα εκτεθούν την Δευτέρα 25/02/2013 στην «Λέσχη ο Ζάκυνθος» (πλατεία Αγ. Μάρκου).

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!