Χριστούγεννα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου

Με μια σειρά από πρωτότυπες, γιορτινές δράσεις η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου υποδέχεται τους μικρούς της φίλους την περίοδο των Χριστουγέννων και οργανώνει εκδηλώσεις για παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου με οδηγό το βιβλίο από την ελληνική και ξένη λογοτεχνία. Αφηγήσεις παραμυθιών, μουσική, θεατρικά παιχνίδια και δρώμενα, εικαστικές δραστηριότητες θα πλημμυρίσουν το φιλόξενο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, κάθε Τετάρτη από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου.

Οι Χριστουγεννιάτικες δράσεις, με κέντρο το βιβλίο, είναι:
 Τετάρτη 27 Νοεμβρίου: «Ο Πέτρος και ο Λύκος»
Μουσικό παραμύθι.
Για νήπια και προνήπια
 Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου: «Καρυοθραύστης»
Ταξίδι στη φαντασία.
Για μαθητές της Α΄ και Β΄ Δημοτικού
 Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου: «Τα Χριστούγεννα στην ξένη λογοτεχνία»
Το πνεύμα των Χριστουγέννων.
Για μαθητές της Γ΄ και Δ΄ Δημοτικού
 Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου: «Τα Χριστούγεννα στην ελληνική λογοτεχνία»
Παπαδιαμάντης, Κόντογλου, Καρκαβίτσας.
Για μαθητές Ε΄ και Στ΄ Δημοτικού

Λήξη προγράμματος δράσεων στο Κέντρο Νεότητας Πολυγύρου με μία γιορτή ανοιχτή για όλα τα παιδιά, την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου.

Όλες οι δράσεις ξεκινούν στις 5.30 μ.μ. και υλοποιούνται από τις εθελόντριες εκπαιδευτικούς: Θεανώ Βασιλειάδου, Τασούλα Κεφαλά, Φανούλα Κούτελη, Ρούλα Ντίρλη.

Λόγου του περιορισμένου αριθμού θέσεων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής έως τις 26 Νοεμβρίου στο τηλέφωνο: 23710 21420.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!