Χαλάνδρι: Χορευτές του κόσμου στο θέατρο Ρεματιάς

Χρώματα και μουσικές από όλο τον κόσμο θα κατακλύσουν το Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι. Στα πλαίσια του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής, η Α.Μ.Κ.Ε. Χορευτές του Κόσμου και το Εθνομουσικολογικό Ίδρυμα Π. Ζήση διοργανώνουν μία παράσταση με τίτλο «Χορευτές του Κόσμου – Earthdancers». Στη σκηνή του Θεάτρου Ρεματιάς στο Χαλάνδρι θα συναντηθούν τετρακόσιοι (400) χορευτές και μουσικοί από δώδεκα (12) χώρες.
Με ρυθμούς από όλο τον κόσμο, οι χορευτές θα ταξιδέψουν τους θεατές από την Ινδονησία και την Γεωργία μέχρι την Αργεντινή. Οι καλλιτέχνες προέρχονται από την Ινδονησία, τη Σερβία, την Ινδία, το Μεξικό, το Ιράκ, τη Γεωργία, την Ισπανία, την Τσεχία, τη Λευκορωσία, την Αργεντινή, την Πολωνία και την Ελλάδα.
Το πολιτιστικό αυτό γεγονός επιδιώκει να κάνει τους θεατές να αγαπήσουν το χορό στις διεθνείς του διαστάσεις και να μάθουν για την κουλτούρα αυτών των χωρών μέσα από τον πολιτισμό τους.

Καθημερινές παραστάσεις των “Χορευτών του Κόσμου” θα πραγματοποιούνται από Τετάρτη 28 Αυγούστου έως Παρασκευή 30 Αυγούστου και ώρα 20.30, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΡΕΜΑΤΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΧΟΡΟΣ


Αφήστε μια απάντηση