Βραδιές πολιτισμού και το Σεπτέμβριο στο Μαρούσι

Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2013 φιλοξενεί και το μήνα Σεπτέμβριο βραδιές τέχνης και πολιτισμού στο Αμαλίειο.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες με σημαντικούς εκπροσώπους του θεάματος σε τιμές προσιτές αλλά και με προνομιακό εισιτήριο για τους Μαρουσιώτες κατόχους Artemis Card, ανεβαίνουν καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου.

Η αυλαία του Φεστιβάλ το μήνα Σεπτέμβριο ανοίγει την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου με τη θεατρική παράσταση «Μήδεια» . Στη συνέχεια στη σκηνή του Αμαλίειου θα ανέβουν οι παραστάσεις «Μίκης Θεοδωράκης: Ποιος τη ζωή μου» σε σκηνοθεσία Μιχάλη Αδάμ,«Βάκχες» του Ευριπίδη με τον Σάκη Ρουβά, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, «Περλιμπλιν και Μπελίσα» με τους Στέλιο Μάινα, Δήμητρα Ματσούκα, και Ελένη Καστάση, «Πλούτος» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Διονύση Σαββόπουλου, με τον ίδιο και τους Μάκη Παπαδημητρίου, Νίκο Κουρή, Χρήστο Λούλη, Αμαλία Μουτούση, «Ελένη» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Βασίλη Νικολαΐδη, με τους Πέμη Ζούνη, και Αντώνη Καφετζόπουλο, «Άντρες έτοιμοι για όλα» με τους Κώστα Κόκλα, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Κώστα Ευριπιώτη, Τόνυ Δημητρίου, «The Cave» από την ομάδα «Ηχόδραμα», «Αγαμέμνων» σε σκηνοθεσία Νίκου Κοντούρη, με τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη & Μηνά Χατζησάββα, «Όποιον παίρνει ο Χάρης» με τον Χάρρυ Κλυνν σε μια σατυρική μουσική παράσταση.

Το μουσικό πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου πλαισιώνουν ο Μάριος Φραγκούλης, ο Πάνος Μουζουράκης, η Βασιλική Καρακώστα μαζί με τους «Δαίμονες των εγχόρδων».

Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2013 με ένα αποχαιρετιστήριο party συγκροτημάτων και events.

Ειδικές τιμές για κατόχους Artemis Card.

Διάθεση από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου δωρεάν εισιτηρίων βάσει κοινωνικών κριτηρίων σε ειδικές κατηγορίες πληθυσμού.

Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων των εκδηλώσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στη γραμμή 15321 και στο τηλ. 213 2038350 του Δήμου Αμαρουσίου, και στο 11876.

Την οργάνωση παραγωγής έχει η εταιρία Sui Generis.

Πρόγραμμα Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2013
(Αμαλίειο, Λεωφ. Κηφισίας 219)

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Κυριακή 1 – «Μήδεια» – Θεατρική παράσταση
Δευτέρα 2 – «Μίκης Θεοδωράκης . Ποιος την ζωή μου» – Μουσική παράσταση
Τρίτη 3 – «Βάκχες» – Θεατρική παράσταση
Πέμπτη 5 – «Περλιπλίν & Μπελίσα» – Θεατρική παράσταση (Στέλιος Μάινας, Δήμητρα Ματσούκα, Ελένη Καστάνη)
Σάββατο 7 – «Πλούτος» – Θεατρική παράσταση
Τρίτη 10 – «Ελένη» – Θεατρική παράσταση
Πέμπτη 12 – «Άντρες έτοιμοι για όλα» – Θεατρική παράσταση
Κυριακή 15 – The Cave – Θεατρική παράσταση – ελεύθερη είσοδος
Δευτέρα 16 – Μάριος Φραγκούλης – Συναυλία
Τετάρτη 18 – Βασιλική Καρακώστα – Συναυλία
Πέμπτη 19 – «Αγαμέμνονας» – Θεατρική παράσταση
Σάββατο 21 – Πάνος Μουζουράκης – Συναυλία
Τετάρτη 25 – «Όποιον πάρει ο Χάρης» – Χάρρυ Κλυνν
Κυριακή 29 – Πάρτι – Συναυλία

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ


Αφήστε μια απάντηση