τζίμης-πανούσης-ο-τάφος-είναι-του-ηφαι-196982
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | 17.10.2014 | 08:58

Τζίμης Πανούσης: Ο τάφος είναι του Ηφαιστίωνα, που είναι το αγόρι του Μέγα Αλέξανδρου (βίντεο)

Με τον δικό του ανατρεπτικό τρόπο σχολίασε ο Τζίμης Πανούσης τα ευρήματα στην Αμφίπολη, αλλά και τα πολιτικά πράγματα. Σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξή του, ο γνωστός τραγουδοποιός μίλησε στο πρωινό του Mega και είπε πολλά και διάφορα με άκρως σατυρικό τρόπο.

Για την Αμφίπολη είπε: «Ο τάφος είναι του Ηφαιστίωνα. Ο Ηφαιστίωνας είναι το αγόρι του Μέγα Αλέξανδρου, ήταν αιδοιοφόρος. Δεν ήταν ομοφυλόφιλος ο Μέγας Αλέξανδρος, ήταν άνδρας. Τα είχε με τον Ηφαιστίωνα και του έφτιαξε αυτόν τον υπέροχο τάφο».

Για τα πολιτικά πράγματα δήλωσε: «Δεν έχουμε δημοκρατία. Έχουμε κομματική χούντα. Είναι τηλεπαιχνίδι. Όταν έχουμε μπόνους 50 εδρών στον εκλογικό νόμο, δεν είναι δημοκρατία. Και όποιος συμμετέχει σε αυτό, και κυρίως καταγγέλλω τα δήθεν αριστερά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ που συμμετέχουν κι αυτοί ως αντιπολίτευση, θα έπρεπε να έχουν φύγει, να μη συμμετέχουν σε αυτό το τερατούργημα».

«Σε ένα με ενάμιση μήνα γίνονται εκλογές, ρίχνουν τον Σαμαρά οι δικοί του του ΠΑΣΟΚ και δικοί του βουλευτές, ο Τσίπρας πιάνει γύρω στο 30%-31% και έχει γύρω στους 110-112 βουλευτές, βρίσκει τους υπόλοιπους από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που τον υποστηρίζουν υπό τον όρο να βάλει Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Κώστα Καραμανλή».

 Δείτε το σχετικό video: