τo-ασήκωτο-βάρος-της-ελλάδας-σηκώνει-919331
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | 02.07.2021 | 10:23

«Τo ασήκωτο βάρος της Ελλάδας» σηκώνει η Σοφία Μουτίδου στο Κατράκειο

Την καταγωγή του χρυσόψαρου αλλά και τη σχέση που έχουν τα ορυκτά της Ελλάδας με τα σουβλάκια ψάχνει να βρει η Σοφία Μουτίδου στη νεα  stand up παράσταση με τίτλο «ΤΟ ΑΣΗΚΩΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» που θα φιλοξενήσει το Κατράκειο θέατρο Νίκαιας την Δευτέρα 5 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ.

Η ίδια υπογράφει τα κείμενα και δηλώνει ετοιμοπόλεμη να παρουσιάσει στο κοινό τους λόγους για τους οποίους η χώρα του «φέρε μια απ’όλα» πάντα θα μας αφήνει άφωνους. Η γνωστή κωμικός θέτει ερωτήματα γύρω από την επικαιρότητα αλλά και διαχρονικά με επίκεντρο τα παράδοξα της ελληνικής κοινωνίας. Ασχολείται με τον Έλληνα πολίτη με βάση την οδήγηση, το γάμο του, το πώς ζει ως τηλεθεατής και τη θέση του στην κοινωνία.

Η διάδραση με τους θεατές είναι αναπόφευκτη και όπως η ίδια υποστηρίζει « η παράσταση ασχολείται με τους λόγους που η Ελλάδα έχει βαρύ όνομα… και τους αποδομεί, τους μεγεθύνει, τους σατιρίζει, τους σχολιάζει και τους αναλύει. Όλα τα χαρακτηριστικά μας που μας κάνουν αυτοί που είμαστε».  

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, από την προσέλευση έως και την αποχώρηση και σε όλους τους χώρους. Δεν επιτρέπεται διάλειμμα και θα υπάρχει κενό ανά 2 ή 4 καθήμενους. Η αποχώρηση των θεατών θα γίνεται σταδιακά.

ΤΟ ΑΣΗΚΩΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ / ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ

Ώρα έναρξης: 9.30 μ.μ.

 Γενική είσοδος: 15€ /Ticketservices.gr