«Το άνθος του γιαλού» στη Βέροια

Η ΚΕΔΗΠΕΘΕ Βέροιας παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Άνθος του γιαλού», που αποτελείται από τα διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Μοιρολόγι Φώκιας» «Έρως – Ήρως» και «Άνθος του γιαλού» σε θεατρική διασκευή Ερρίκου Μπελιέ με τον Τάκη Χρυσικάκο στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, Βέροια, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012 για δύο παραστάσεις, στις 10π.μ και στις 12μ.

Πρόκειται για μια εξαιρετική παράσταση πλημμυρισμένη από αίσθημα λεπτό χιούμορ και παραστατικότητα. Η ερμηνεία του Τάκη Χρυσικάκου σε παρασύρει σιγά σιγά στον κόσμο του Παπαδιαμάντη, «δηλαδή σου ανθρωπεύει την ψυχή» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινής.

Οι συντελεστές της παράστασης είναι: Ερρίκος Μπελιές θεατρική προσαρμογή, Μάνια Παπαδημητρίου σκηνοθεσία, Νίκος Πετρόπουλος εικαστική παρέμβαση, Λάμπρος Λιάβας μουσική επιμέλεια, Δήμος Αβδελιώδης φωτισμοί.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να ψυχαγωγηθούν και ταυτόχρονα να διδαχτούν το λόγο του Παπαδιαμάντη παρακολουθώντας τις πρωινές παραστάσεις.

 

Η τιμή εισιτηρίου είναι 5 ευρώ ανά μαθητή.

 

Πληροφορίες και οργάνωση παραστάσεων: τηλ. 2331078141 και 2331078140.

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!