Συμφωνική Αθήνας για «υγεία» της Τήνου

Μια μοναδική συναυλία πραγματοποιήθηκε προχθές στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη από την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Νικολάου Χαλιάσα. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το σωματείο «οι Φίλοι της Τήνου», υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου, με την αρωγή του Δήμου Αθηναίων και του Μουσείου Μπενάκη. Μοναδικός σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη των παροχών Υγείας στο νησί της Τήνου, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ της ασφαλιστικής κάλυψης όλων των Τηνιακών, στην προσπάθεια για έγκαιρη και ασφαλή αεροδιακομιδή των ασθενών.

Εκατοντάδες φίλοι του νησιού και Τήνιοι των Αθηνών συνέδραμαν με την παρουσία τους στη συλλογική αυτή προσπάθεια. Ανάμεσά τους ο υφυπουργός Παιδείας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος και η πρώην βουλευτής Κυκλάδων  Άρια Μανούσου – Μπινοπούλου.

Ο δήμαρχος Παναγιώτης Κροντηράς, στο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου για την πρωτοβουλία τους. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η Τήνος δεν έχει μόνο τις δυσκολίες αλλά και τις χάρες ενός  νησιού και μάλιστα πολύ ιδιαίτερου. Χάρες τις οποίες γνωρίζετε όσο και εγώ και τολμώ να πω ότι απολαμβάνετε περισσότερο από εμάς, τους μόνιμους κατοίκους, που μέσα στην καθημερινή αγωνία, τις στερούμαστε ενώ είναι δίπλα μας. Γι΄ αυτό άλλωστε «υιοθετήσατε» το νησί μας και με κάθε τρόπο το υπηρετείτε, το  προβάλλετε και το αναδεικνύετε. Όμως η σημερινή εκδήλωση υπερβαίνει όλα τα ανωτέρω γιατί αγγίζει τον πυρήνα αυτού που μας ενώνει. Αυτό που μας ενώνει είναι η ατέλειωτη, η αγνή, η δίχως όρια αγάπη για την Τήνο».

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!