Σέρρες: Ο τόπος, οι άνθρωποι με... ένα κλικ - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
21
Οκτώβριος
Back

Σέρρες: Ο τόπος, οι άνθρωποι με… ένα κλικ

Ο Δήμος Σερρών ενημερώνει ότι η Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013», με την υποστήριξη της Κοινής Τεχνικής Γραμματείας του Προγράμματος και της Εθνικής Αρχής στη Βουλγαρία, οργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Ο τόπος και οι άνθρωποί του» με την ευκαιρία της Ημέρας Ευρωπαϊκής Συνεργασίας (European Cooperation Day), που θα εορταστεί φέτος την 21η Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή της μεγάλης πλειοψηφίας των Προγραμμάτων Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα «Ο Τόπος και οι Άνθρωποί του» έχει καταληκτική ημερομηνία αποστολής των φωτογραφιών την 03/09/2012. Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν ιδιώτες άνω των 18 ετών που κατοικούν στην επιλέξιμη περιοχή του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013».

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Προγράμματος: www.greece-bulgaria.eu στην κατηγορία “Latest News”, καθώς και στην ιστοσελίδα www.interreg.gr. Επίσης σχετικές πληροφορίες υπάρχουν και στην ιστοσελίδα του Δήμου Σερρών www.serres.gr.

Οι καλύτερες φωτογραφίες θα βραβευθούν, ενώ επιλεγμένες φωτογραφίες θα εκτεθούν στην πόλη των Σερρών κατά το χρονικό διάστημα 21-28/09/2012.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!