Ψήφισε το σχολείο που θέλεις μέσω facebook - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back

Ψήφισε το σχολείο που θέλεις μέσω facebook

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης συμμετέχει στην ενέργεια «Το σχολειό που θέλεις» που έχει σκοπό την επισκευή- αναβάθμιση ενός από τα 14 προτεινόμενα σχολικά κτήρια των τεσσάρων συνεργαζόμενων δήμων του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης (Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Κορδελιού-Ευόσμου και Παύλου Μελά), μέσω ψηφοφορίας στο www.facebook.com/tosxoleiopoutheleis. Η ψηφοφορία λήγει την Κυριακή 15 Ιουλίου 2012.

Στο σχολείο που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα γίνουν επισκευαστικές-βελτιωτικές εργασίες από τεχνική εταιρεία που θα επιλέξει η «CocaCola Ελληνική Εταιρία Εμφιαλώσεων», η οποία θα αναλάβει το συνολικό κόστος των επισκευών. Οι επισκευαστικές και βελτιωτικές εργασίες δε θα επεκταθούν σε θέματα δόμησης και στατικότητας.

Τα προτεινόμενα σχολεία του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι:

– 106ο Δημοτικό σχολείο (Αργ. Ζάχου 20)

– 61ο Δημοτικό σχολείο (Αρχαιοτήτων 3)

– σχολικό συγκρότημα Νηπιαγωγείων 18ο,74ο,76ο και 99ο και Δημοτικών σχολείων 15ο και 69ο (Ζ. Παπαζαφειρίου 4)

Η συμμετοχή στην ψηφοφορία θα γίνεται και μέσω ιστοσελίδας του Δήμου Θεσσαλονίκης www.thessaloniki.gr και θα οδηγεί με link  στη σελίδα του facebook.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!