ΡΟΗ
προηγ επομ

Πρωινή ποδηλατάδα στη δυτική Αθήνα

Με σκοπό την προώθηση του ποδηλάτου ως εναλλακτικού μέσου μετακίνησης μέσα στην πόλη, οι τρεις δήμοι της δυτικής Αθήνας, Αιγάλεω, Αγίας Βαρβάρας, Χαϊδαρίου, και με την αρωγή του ΑΣΔΑ, διοργανώνουν πρωινή ποδηλατάδα στους δρόμους των τριών δήμων.

Η εκκίνηση θα δοθεί στην πλατεία Εσταυρωμένου την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 9:30 και η συνολική διαδρομή είναι 8 χλμ. και μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι πολίτες άνω των 12 ετών. Ο τερματισμός θα γίνει στο άλσος Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο).

Παράλληλα έχουν προγραμματιστεί μικρές εκδηλώσεις, όπως ελεύθερη πτώση από ράμπα πολλών μέτρων, επίδειξη ΒΜΧάδων καθώς και κλήρωση ποδηλάτων.

Ποδηλατάδα για τα παιδιά

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αιγάλεω, προκειμένου να ικανοποιήσει και τους μικρότερους των 12 ετών φίλους του ποδήλατου, έχει προγραμματίσει την ίδια ημέρα (Κυριακή 2 Οκτωβρίου) στις 11:00 ποδηλατάδα μέσα στο Άλσος. Το ραντεβού έχει δοθεί μπροστά στην καμινάδα του Άλσους.

Οι εκδηλώσεις είναι υπό την Αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας Άθλησης και Διατροφής του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!