Πρεμιέρα για τους θερινούς δημοτικούς κινηματογράφους Κερατσινίου και Δραπετσώνας

Ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας  για ακόμα μια χρονιά ξεκινά το θερινό ταξίδι του στην 7η τέχνη με ένα πακέτο ταινιών για όλα τα γούστα και τις ηλικίες, με ταινίες Α’ προβολής, αλλά και με εξαιρετικά κινηματογραφικά αφιερώματα.

Οι δύο θερινοί κινηματογράφοι του Δήμου αποτελούν κάθε καλοκαίρι τόπο συνάντησης στις δυο θρυλικές γειτονιές. Στο Κερατσίνι μας και στη Δραπετσώνα μας. Ο Κινηματογράφος Μελίνα, με μια επιλογή ταινιών περισσότερο εστιασμένη στις πρώτες προβολές και τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που καθήλωσαν στις οθόνες των Κινηματογράφων όλου του κόσμου, κοινό και θεατές. Ο Κινηματογράφος Μάρθα Καραγιάννη (πρώην Κατερίνα) -που πήρε το όνομα της αγαπημένης μας ηθοποιού και δημότισσας της πόλης μας, με επιλογές μεγάλες εμπορικές και καλλιτεχνικές επιτυχίες της χρονιάς που μας πέρασε…

Η επίσημη πρεμιέρα των δύο ιστορικών Κινηματογράφων θα γίνει την Πέμπτη 8 Αυγούστου και οι προβολές θα συνεχιστούν το λιγότερο μέχρι τέλος Σεπτέμβρη!!! Και οι δύο Κινηματογράφοι θα λειτουργούν καθημερινά. Κάθε Δευτέρα-Τρίτη και Τετάρτη η είσοδος θα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για όλους, ενώ κάθε Πέμπτη-Παρασκευή-Σαββάτο και Κυριακή, θα υπάρχει ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ στην συμβολική τιμή των 3 ευρώ!!!!

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής δήλωσε με αφορμή την έναρξη της λειτουργία των δύο ιστορικών δημοτικών Κινηματογράφων:

«Η απάντηση στην οικονομική, ηθική και αξιακή κρίση, θα έρθει ΜΟΝΟ μέσα από τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Οι γειτονιές μας ανέκαθεν υπήρξαν κοιτίδες πολιτισμού και ανθρωπιάς. Αξίες όπως η φιλιά και η οικογένεια, βρήκαν βάση και θαλπωρή σε φτωχογειτονιές όπως το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα. Καλώ όλους τους συμπολίτες μου στους θερινούς κινηματογράφους της πόλης. Να συναντηθούμε νοερά, στο πολύ όμορφο ταξίδι που μας προσφέρει η τέχνη!!!»

 

 

 

 

 

 

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΕΝΑΡΞΗ, ΘΕΡΙΝΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ


Αφήστε μια απάντηση