Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στο Γαλάτσι

Oλοκληρώθηκε από το Δήμο Γαλατσίου η σειρά προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που διοργάνωσε η αντιδήμαρχος Πρασίνου Χριστίνα Μπούρα σε συνεργασία με την πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών Μαρία Αλιμπέρτη και με υπεύθυνους για τη διεξαγωγή του προγράμματος, τους Νικόλαο Κριμιτζά, Μαρία Φαρμάκη και Ιάκωβο Τουμπακάρη. Η αποδοχή του από τα παιδιά των δημοτικών παιδικών σταθμών ήταν ενθουσιώδης καθώς το πρόγραμμα χρησιμοποιεί το παιχνίδι, την αφήγηση και την αλληλεπίδραση για τους συγκεκριμένους εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Το πρόγραμμα έλαβε χώρα σε επτά (7) στο σύνολο παιδικούς σταθμούς με τον Γ’ Παιδικό Σταθμό να το εγκαινιάζει την Τετάρτη 21/11, συνεχίζοντας την πορεία του την Πέμπτη 22/11 στον ΣΤ’ Παιδικό Σταθμό, Παρασκευή 23/11 στον Β’ Παιδικό Σταθμό, Δευτέρα 26/11 στον Ε’ Παιδικό Σταθμό, Τρίτη 27/11 στον Α’ Παιδικό Σταθμό, Τετάρτη 28/11 στον Δ’ Παιδικό Σταθμό και με τελευταία παρουσίαση την Πέμπτη 29/11 στον Ζ’ Παιδικό Σταθμό.

Ένας μεγάλος αριθμός παιδιών του Γαλατσίου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον «Σταγονούλη» που τους αφηγήθηκε τις περιπέτειες του ως σύννεφο στον ουρανό, την πορεία του προς τη Γη ως βροχή και την επιστροφή στην αρχική του κατάσταση ως υδρατμός σχηματοποιώντας με τρόπο παιγνιώδη και εφευρετικό την πορεία του νερού στην φύση και τον κόσμο.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!