Πασχαλινό παζάρι στον Πειραιά από το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ- ΕΞΑΝΤΑΣ

Ο σύλλογος οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ – ΕΞΑΝΤΑΣ θα πραγματοποιήσει πασχαλινό παζάρι στο χώρο των γραφείων του, στην οδό Κολοκοτρώνη 93 στον Πειραιά, από 3 έως 12 Απριλίου 2017.

Το παζάρι θα είναι ανοιχτό από τις 11π.μ. έως τις 9μ.μ. κάθε μέρα.

Τα εγκαίνια μας θα γίνουν 3 Απριλίου και ώρα 7μ.μ.

Το παζάρι περιλαμβάνει λαμπάδες, στεφάνια διακοσμητικά, τσουρέκια , κουλουράκια ,κόκκινα αυγά κ.τ.λ., φτιαγμένα όλα με αγνά υλικά.

Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα, φτιαγμένα και ανάλογα διακοσμημένα με μεράκι από την ομάδα γονέων που πολύ καιρό τώρα προετοιμάζει με πολύ διάθεση, ομαδικότητα και φροντίδα κάθε λεπτομέρεια και ανάγκη για την υλοποίηση του bazaar.

Οι τιμές των προϊόντων είναι προσιτές και όλα τα κέρδη θα διατεθούν για τις ανάγκες του συλλόγου οικογένειας και των μελών του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ ΕΞΑΝΤΑΣ.

Ο Σύλλογος ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ- ΕΞΑΝΤΑΣ μάς περιμένει με πολύ διάθεση, να περάσουμε όλοι μαζί όμορφα, με ομαδικότητα, και αλληλεγγύη  τις μέρες αυτές.

ΚΕΘΕΑ ΑΦΙΣΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ, ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ- ΕΞΑΝΤΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!