ΡΟΗ
προηγ επομ

Παρουσιάστηκε το πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017 του Δ. Καλαμάτας

Παρουσιάσθηκε, σήμερα Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, στην πόλη και τις Τοπικές Κοινότητες, του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Δήμου Καλαμάτας.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και Φορείς και όλους τους συμμετέχοντες στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι και ευχήθηκε να είναι πετυχημένες οι εκδηλώσεις.

Η Πρόεδρος της Κ.Ε. «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας Αναστασία Μπελογιάννη, στη συνέχεια, αναφέρθηκε αναλυτικά στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων και στις μεγάλες συναυλίες, τις θεατρικές παραστάσεις, τις μουσικές βραδιές που θα διεξαχθούν σε όλες τις περιοχές του Δήμου και όπως τόνισε «θα υπάρξουν δράσεις και εκδηλώσεις για όλα τα γούστα».
Ο Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Στάθης Γυφτάκης αναφέρθηκε στη συμμετοχή του Δημοτικού Ωδείου στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Καλοκαιριού με:

1) το Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής «Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας» που θα διεξαχθεί από 21 έως 29 Ιουλίου (κατά τη διάρκεια του οποίου θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια και ρεσιτάλ) και
2) τη Συναυλία της Γερμανικής Ορχήστρας Voith-Orchester Heidenheim στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας με έργα W.A.Mozart, G. Fauré και S.Rachmaninoff

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!