Παρουσίαση βιβλίου ΟΠΣΑ για Αυτοδιοίκηση

Το βιβλίο ομιλιών και σεμιναρίων 2007-2010, «Η Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη», παρουσιάζει την προσεχή Δευτέρα, στις 7 το απόγευμα, ο Όμιλος Προετοιμασίας Στελεχών Αυτοδιοίκησης (ΟΠΣΑ). Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα συνεδρίων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), Ακαδημίας αρ. 7-Αθήνα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στην εκδήλωση θα παραστούν και όλοι οι ομιλητές της περιόδου 2007-2010 των οποίων οι ομιλίες εμπεριέχονται στο παραπάνω βιβλίο. Επίσης, στην εκδήλωση θα τιμηθούν δύο διακριτοί και διακεκριμένοι επιστήμονες – λειτουργοί της Δικαιοσύνης, οι Γεώργιος – Σταύρος Κούρτης, πρόεδρος Ελεγκτικού Συνεδρίου ε.τ., και Κωνσταντίνος Μπακάλης, πρόεδρος Νομικού Συμβουλίου του Κράτους ε.τ.

Οι τιμώμενοι συγκαταλέγονται μεταξύ των πρώτων, που στήριξαν και εξακολουθούν να υποστηρίζουν το έργο του ΟΠΣΑ, με τον εξαιρετικό λόγο τους και την ανελλιπή παρουσία τους στις εκδηλώσεις.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!