Παρουσίαση των νέων βιβλίων που απέκτησε η Σακορράφειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστελλίου

Νέα βιβλία ποικίλου περιεχομένου και ενδιαφέροντος, αξιόλογων και πρόσφατων εκδόσεων, που ανταποκρίνονται σε διαφορετικά πνευματικά ενδιαφέροντα και ποικίλες κατηγορίες χρηστών απέκτησε η Σακορράφειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστελλίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Πρόκειται για 292 νέα βιβλία τα οποία τα μέλη και οι φίλοι της Βιβλιοθήκης θα έχουν την ευκαιρία να ξεφυλλίσουν σε σχετική εκδήλωση για την παρουσίασή τους, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις 6:30μ.μ. στο χώρο της βιβλιοθήκης.

Το νέο υλικό που κοσμεί τα ράφια της Βιβλιοθήκης αποτελεί δωρεά από το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (ΚΙΚΠΕ), μέσω της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Future Library. Η Σακορράφειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστελλίου αποτελεί μια από τις 10 περιφερειακές βιβλιοθήκες της χώρας που παρέλαβαν δωρεές, με γνώμονα το έργο που επιτελούν και τις προσπάθειες που καταβάλλουν για την ενίσχυση της πνευματικής, εκπαιδευτικής και πολιτιστικής καλλιέργειας των πολιτών της περιοχής τους.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]